Ζήτησε να δει την προπόνηση ο Βαντόζ!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο Κριστιάν Βαντόζ και ήδη ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα ο πρώτος κύκλος των συνομιλιών με τους ανθρώπους του Άρη στα γραφεία της ΠΑΕ, με ορατό, πλέον, το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο Βαντόζ ήταν μαζί με τους Οσένι και Κούρτο οι βασικές επιλογές του Άρη για τη θέση του χαφ, είχε δεχτεί πρόταση από τους κίτρινους πριν λίγες μέρες και σκεφτόταν σοβαρά να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Η τελική πρόταση όμως της Γκρόνιγκεν άλλαξε τα δεδομένα, με τον παίκτη να διαλέγει τους Ολλανδούς.

Τελικά εκείνη η συμφωνία δεν προχώρησε και έτσι ο Βαντόζ αφού επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Άρη, ήρθε στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Ήδη ο Ούγγρος με την κίνηση του να έρθει στη Θεσσαλονίκη δείχνει ότι η περίπτωση του έχει πολλές πιθανότητες να κλείσει θετικά.Μάλιστα, ζήτησε από τους ανθρώπους του Άρη να δει την προπόνηση της ομάδας και τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρύσιου, ακόμη μια θετική ένδειξη στην υπόθεση. Ο Βαντόζ ξεκουράζεται αυτήν την ώρα και μετά το τέλος της προπόνησης αναμένεται να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους κίτρινους.

O Βαντόζ είναι 27 χρόνων, την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην Ολλανδική Ναϊμένγκεν (29 αγώνες, 1 γκολ), ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής της Ουγγαρίας με 40 συμμετοχές.

To Top