Ζήτησε ρευστό και πλάνο εξόφλησης ο Ουμπίντες, στον αέρα η παραμονή του…

Επικοινωνία με τον μάνατζερ του Ουμπίντες είχαν οι κίτρινοι. Σήμερα λήγει η προθεσμία που έδωσε ο Αργεντινός, προειδοποιώντας ότι εφόσον δεν βρεθεί λύση θα ακολουθήσει τον δρόμο της προσφυγής.

Οι άνθρωποι του Άρη ζήτησαν λίγες μέρες ακόμη υπομονή, μια και βρίσκονται σε εξέλιξη οι προσπάθειες συγκρότησης μιας διοικητικής παναρειανής διοίκησης.

Ο εκπρόσωπος του Ουμπίντες, Χεράρδο Μαγκνταλένα (έχει πρόσφατα καταθέσει προσφυγή για άλλες υποθέσεις που σχετίζονται με τον Άρη) αυτό που ζήτησε, είναι να δοθεί κατ’ αρχήν ένα ποσό στον παίκτη και στη συνέχεια εγγράφως ένα συγκεκριμένο πλάνο εξόφλησης των 200.000 ευρώ που του οφείλονται από το συμβόλαιο της φετινής χρονιάς.

«Όχι άλλες υποσχέσεις» φέρεται να ειπώθηκε από τα χείλη του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή.

Ο προσανατολισμός των κίτρινων είναι στην νέα καθοριστική συνάντηση που θα γίνει με τους Αρειανούς επιχειρηματίες να συγκεντρωθεί ένα ποσό ώστε να πληρωθεί ο Ουμπίντες και να παραμείνει ο παίκτης, παράλληλα με τις προσπάθειες που θα γίνουν για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές γίνονται την ώρα που τα δημοσιεύματα από την Τουρκία, αλλά και την Κύπρο φέρνουν τον Αργεντινό σε προχωρημένο σημείο συζητήσεων με την Ορντούρσπορ του Έκτορ Κούπερ και τον ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

To Top