Υπόθεση Χατζηβρέττα: Βαγιάτας: “Αναγκαστικά σκληραίνουμε την στάση μας…”

Επίσημη τοποθέτηση υπήρξε από την πλευρά Χατζηβρέττα δια του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Βαγιάτα για την υπόθεση της οφειλής από την ΚΑΕ ύψους 250.000 ευρώ και της κίνησης για κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βαγιάτα:

“Η υπόθεση είναι απλή. Από το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Άρη του οφείλονται 250.000 ευρώ. Στο παρελθόν είχαν εκδοθεί διαταγές πληρωμής, είχαμε επιταγές προσωπικές του κ. Δαμιανίδη αλλά δεν πληρώθηκε καμία. Αναγκαστικά λοιπόν σκληραίνουμε την στάση μας καθώς είναι πολλοί αυτοί που έχουν να παίρνουν χρήματα από τον Άρη. Εγιναν φυσικά συζητήσεις με την νυν και την πρώην διοίκηση της ομάδας αλλά δεν προέκυψε κάποια συμφωνία και έτσι έγινε αυτή η κίνηση προ του κινδύνουν να χαθούν τα περιουσιακά στοιχεία και για να καλυφθεί ο πελάτης μου”.

Ρωτήθηκε ο κ. Βαγιάτας αν έχει μιλήσει με τον Γιάννη Δαμιανίδη και απάντησε πως “έχω καιρό να μιλήσω με τον κ. Δαμιανίδη και αυτό που έκανα ήταν απλά μία από τις δυνατότητες που μου δίνει ο νόμος. Θα πρέπει να ξέρετε πάντως ότι ο πλειστηριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Δαμιανίδη, δεν ξεκίνησε από τον Χατζηβρέττα αλλά από τον κ. Ηλιάδη. Εμείς απλά συμμετέχουμε, ο κ. Ηλιάδης είχε στοχεύσει την περιουσία του κ. Δαμιανίδη και προχωρά ο πλειστηριασμός, που νομίζω είναι να γίνει στις 27 Ιουλίου”.

Σε ερώτηση για την στάση του Χατζηβρέττα, που παρουσιάζεται… αδιάλλαχτος, ο κ. Βαγιάτας τόνισε ότι “δεν είναι αλήθεια ότι δεν δεχόμαστε συμβιβασμό, απλά θέλουμε να γίνουν δεκτά κάποια πράγματα που έχουμε θέσει. Ο Άρης θέλει να μειωθεί το ποσό και η εξόφληση να γίνει σε μεγάλο διάστημα, δεν λέω τα νούμερα γιατί είναι διαπραγμάτευση και δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου. Εμείς πάντως το μόνο που ζητάμε είναι η διασφάλιση των χρημάτων που θα συμφωνηθεί να πάρουμε τελικά από τον Άρη. Αυτό δηλαδή που θέλω είναι να υπάρχει διασφάλιση ότι θα πληρώνονται κανονικά όλες οι δόσεις μέχρι να εξοφληθεί ο πελάτης μου, το ποσό είναι διαπραγματεύσιμο. Ο Άρης όμως δεν μπορεί να δώσει τέτοιες διασφαλίσεις, ακόμη και στα λεφτά από τον ΟΠΑΠ, σε αυτά έχει βάλει χέρι η εφορία. Αν κατοχυρωθεί ο πελάτης μου και θα παίρνει κανονικά τις δόσεις από το ποσό που θα συμφωνηθεί, τελειώνουν όλα. Αυτή την στιγμή πάντως το μεγάλο πρόβλημα για τον Άρη είναι η εφορία, δεν είναι ο Χατζηβρέττας. Αν λυθεί το θέμα με την εφορία, νομιζω ότι όλα τα άλλα θα είναι εύκολα”.

Πηγή: Libero FM

 

To Top