Ζαμπέτας: “Δέχομαι ανεξήγητο πόλεμο, κινδυνεύω με φυλακή για τον Άρη”!

Ο Αντώνης Ζαμπέτας μίλησε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού σχετικά με το θέμα της αποχώρησής του και της μεταβίβασης σε άλλον το δικαίωμα της υπογραφής του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

« Εχω πει και άλλη φορά πως είμαι διατεθειμένος να αποχωρήσω, εφόσον βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει το βάρος της υπογραφής, το οποίο έχω εγώ μέχρι σήμερα. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, η παραίτησή μου, είναι στη διάθεση της Κοινωνίας Μελών Αρη. Όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ούτε ζήτησα να φύγω, ούτε μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο».

Στη συνέχει υπογράμμισε ότι: « Επειδή ο πόλεμος που δέχομαι το τελευταίο χρονικό διάστημα από διάφορες πλευρές είναι ανελέητος και ανεξήγητος, δηλώνω πως είμαι έτοιμος να φύγω τρέχοντας, υπό τις παραπάνω όμως προϋποθέσεις.

Εάν δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης μου, στον τομέα της υπογραφής, θα πρέπει να δώσω τη μάχη για τη σωτηρία της ομάδας. Για τη σωτηρία του Αρη. Πρέπει να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, τα οποία δεν έχουν διοικητική εμπειρία και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και να ρωτήσω κάτι; Γιατί κατηγορούμαι με τόση μανία;

Επειδή το καλοκαίρι ήμουν έναν μήνα μόνος μου, τρέχοντας την ΠΑΕ; Επειδή πήραμε τα δελτία και κατέβηκε η ομάδα στο πρωτάθλημα; Τι έπρεπε να κάνω; Να φύγω κι εγώ και να αφήσω τον Αρη στη τύχη του; Λένε, ότι είμαι ΄΄ένοχος΄΄ επειδή ήμουν μέλος και της προηγούμενης διοίκησης. Και τι σημαίνει αυτό; Όλα τα μέλη μιας κυβέρνησης είναι ένοχα, όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα; Ολοι στο ίδιο τσουβάλι;».

Και ο Αντώνης Ζαμπέτας, κατέληξε: «Γνωρίζετε πως λόγω αυτής της υπογραφής κινδυνεύω να πάω φυλακή; Τι άλλο να κάνω για τον Αρη;».

To Top