“Λάτιν” ευκαιρίες‏ για καλά κέρδη

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Στην Αγγλία μεταφέρθηκε η ποδοσφαιρική δράση χθες και πολλοί ήταν αυτοί που πήραν… αψήφιστα τα παιχνίδια.

Όχι όμως εμείς, που διακρίναμε πως αρκετά ματς θα «έσπαγαν» και δικαιωθήκαμε. Αρχικά με το Χ2 της Τέλφορντ επί της Νάρτφορντ (1-4 και 2.13 απόδοση) και εν συνεχεία με το Χ2 της Γουίκομπ κόντρα στην Πόρτσμουθ (1-3 2.38 απόδοση). Στον αγώνα Ελβετία – Ρουμανία το 2 (DNB) μας έδωσε το ποντάρισμα πίσω καθώς το ματς έληξε 1-1.

Με Βραζιλία θα κινηθούμε σήμερα ως επι το πλείστον, μια και έχουμε εντοπίσει δύο παιχνίδια που είναι πολύ πιθανό να «σπάσουν», ενώ η πρόταση της ημέρας στα «Μονά» είναι ο Άσσος της Πόντε Πρέτα με αντίπαλο τη Ναούτικο. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι σε μία ομάδα, που μπορεί να προέρχεται από δύο εντός έδρας νίκες, ωστόσο η μέχρι τώρα εκτός έδρας παρουσία της παραμένει τραγική, μετρώντας 1-2-11 (9-13 γκολ) στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος. Σα να μην έφτανε αυτό έχει να αντιμετωπίσει τρεις απουσίες της τελευταίας στιγμής. Η τιμή του άσσου πέφτει συνεχώς τις τελευταίες ώρες με μέσο όρο κοντά στο 1.80, αποδόσεις που φυσικά δεν είναι αυτές που αναμέναμε, αλλά ακόμα και στο 1.85 που προσφέρει ηExpekt θα στηρίξουμε τη Πόντε Πρέτα που θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιστρέψει στις νίκες.

 

Στην Κατηγορία «Μπόμπες» ξεχωρίζει το «Διπλό» DNB (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Ατλέτικο Μινέιρο με αντίπαλο την Ιντερνασιονάλ. Αμφότερες έχουν απουσίες, όμως εμείς επιλέγουμε σε συνδυασμό με την κακή φόρμα των γηπεδούχων και τον ενθουσιαμό των φιλοξενούμενων που με νίκη θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου, να ποντάρουμε στο 2.38 που προσφέρεται το «Διπλό» DNB στην William Hill. Πρόκειται σίγουρα για στοιχηματική ευκαιρία, καθώς θεωρούμε πως πάρα πολύ δύσκολα θα χάσει η Μινέιρο (και εμείς τα χρήματά μας) με το «Διπλό» να είναι το πρώτο σημείο στο ματς. Για το EURO U-19 πάμε με το Χ2 της Β. Ιρλανδίας κόντρα στην Τσεχία σε απόδοση 2.10 στην Betvictor. Η Β. Ιρλανδία έχει το ψυχολογικο αβανταζ παιζοντας στην εδρα της, μια και είναι η διοργανώτρια. Από την άλλη οι Τσέχοι στο πρόσφατο φιλικό με την Αυστρία δεν έδειξαν και το καλύτερο πρόσωπό τους. Προφανώς και θεωρούμε λάθος το σετ αποδοσεων και προκυπτει στοιχηματική αξία στην κόντρα των Τσέχων.

Τέλος το μομέντουμ είναι για τη Σάο Πάολο που δείχνει να πατάει πολύ καλά στα πόδια της στα τελευταία παιχνίδια. Επιστρέφει ο Λουίς Φαμπιάνο (14/13) και εμείς επιλέγουμε το «Διπλό» (DNB) στον αγώνα κόντρα στη Βάσκο σε απόδοση 2.38 στην William Hill.

 

Στο EU Basket πάμε σήμερα με τρεις προτάσεις απο το γερμανικό πρωτάθλημα. Στην αναμέτρηση Βουρτζμπουργκ – Γκίσεν τουλάχιστον υπερβολικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το χάντικαπ που προσφέρεται. Ναι μεν η Βούρτζμπουργκ έρχεται από σαρωτική εμφάνιση, αλλά δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα. Η Γκίσεν από την άλλη, έδειξε από την πρεμιέρα ότι μπορεί να σταθεί εκτός έδρας και το ίδιο περιμένουμε να γίνει και σήμερα. Εμείς στηρίζουμε Γκίσεν +13 (1.83 Bet365).

 

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μπάγερν – Άρτλαντ. Λογικό να παίζεται το χάντικαπ στους 7 πόντους, αλλά από εκεί και πάνω η κατάσταση ξεφεύγει. Ξεγελάει η Μπάγερν, που δεν έχει παίξει ακόμα βάσει των πραγματικών της δυνατοτήτων και δεν πείθει ότι μπορεί να το κάνει και απόψε. Η Άρτλαντ από την άλλη, πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στην κατηγορία και το αποψινό παιχνίδι είναι ιδανική ευκαιρία, τουλάχιστον για να κρατήσει τη διαφορά σε αξιοπρεπή όρια. Το προγνωστικό μας για το παιχνίδι: Άρτλαντ +9.5 (1.87 Bwin)

 

Τέλος στον αγώνα Μπρεμερχάβεν –Ουλμ οι αποδόσεις κρίνονται λογικές. Η Μπρεμερχάβεν είναι καλή ομάδα και η ήττα της ήταν απλά μια κακή συγκυρία. Η Ουλμ όμως, είναι ακόμα καλύτερη ομάδα και αν παρουσιαστεί σοβαρή, δεν θα έχει πρόβλημα να καλύψει το χάντικαπ. Συν τοις άλλοις, είχε και μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης από την αντίπαλο της. Ποντάρουμε Ουλμ στους -3.5 πόντους (1.85 Interwetten).

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Τένις, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημαμέσω του Chat.

To Top