Ζαμπέτας στο PRESSARIS: «Αυτό το πρωτάθλημα δεν θα ξεχαστεί από κανέναν»!

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο αρχηγός της αποστολής και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος μίλησε από την Τρίπολη στο PRESSARIS για τον τίτλο του πρωταθλητή και τη μεγάλη επιτυχία της Κ17!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Ζαμπέτας μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση μας μίλησε με χαρά, αν και η φωνή του ακουγόταν με… δυσκολία, μετά τις φωνές και την ένταση της επιτυχίας. Παραδέχθηκε ότι: «Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτήν την επιτυχία των παιδιών. Είναι πολύ μεγάλη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και ειδικότερα σε αυτά τα παιδιά τα οποία κατέβαλλαν μία τεράστια προσπάθεια όλη τη χρονιά κάτω από αντίξοες συνθήκες, στη Σουρωτή, και χωρίς να έχουν τα μέσα που για παράδειγμα έχουν οι πρώτες ομάδες».

Φυσικά υπογράμμισε φανερά συγκινημένος ότι: «Ο τίτλος αυτός είναι αφιερωμένος στον Στέφανο Γιώρη, ο οποίος θα χαίρεται από εκεί ψηλά. Είμαστε όλοι σίγουροι γι αυτό. Ο Στέφανος έχει προσφέρει επί πολλά χρόνια στον σύλλογο και οι κόποι του δεν πήγαν χαμένοι. Το είπαν όλα τα παιδιά ότι αυτή σήμερα ήταν η ελάχιστη ανταπόδοση για όσα έχει κάνει».

Ο Ζαμπέτας μοίρασε παντού συγχαρητήρια: «Θέλω  να ευχαριστήσω τους προπονητές, τον κ. Τάσο Θέο, τον κ. Κολοκυθά, τον Λεπισά των τερματοφυλάκων, τον Μπόντο, τον Παναγιώτη τον φροντιστή, τον Αιμίλιο τον οδηγό, όλους όσους ήταν δίπλα στην ομάδα και συνέβαλαν στην τεράστια προσπάθεια που έγινε όλη τη χρονιά με αντίξοες συνθήκες επαναλαμβάνω».
Για τον ίδιο παραδέχθηκε ότι: «Είναι κάτι μοναδικό για μένα, αυτό που ζω. Βλέποντας τώρα τα μάτια αυτών των παιδιών να γυαλίζουν από πάθος και αγάπη για τον σύλλογο και να τα δίνουν όλα. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους, ακόμη και για πολλούς από τη μεγάλη ομάδα».

Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας, ο οποίος ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και έζησε την δύσκολη προσπάθειά της υπογράμμισε ακόμη ότι: «Το είχα πει στα παιδιά πριν φύγουμε από το ξενοδοχείο για το γήπεδο. Αυτό θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα σας και ακόμα και το Τσάμπιονς λιγκ να κατακτήσετε είναι κάτι το οποίο θα το θυμάστε για όλη σας τη ζωή και έτσι έγινε. Είναι μία επιτυχία που δεν θα την ξεχάσουν ποτέ».

To Top