Μεγάλη νίκη για το χάντμπολ στην Κατερίνη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αρχέλαου Κατερίνης με 24-33 πανηγύρισε ο Άρης για τη 16η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας χάντμπολ ανδρών, ανεβαίνοντας στη 2η θέση του ομίλου του έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σε μια πολύ δυνατή έδρα και παρά τις σημαντικές για έναν ακόμα αγώνα απουσίες της, η ομάδα του Ευθύμη Πιπελίδη μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και έχοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία δημιούργησε από νωρίς μια διαφορά 4-5 τερμάτων που διατήρησε μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου (10-14).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έδειξε υπομονή και πολύ καλές επιλογές στον επιθετικό τομέα, ξεπέρασε σχετικά εύκολα την πίεση των παικτών του Αρχέλαου, αύξησε σταδιακά την διαφορά στα 10 τέρματα και πήρε τελικά την νίκη με 24-33, πιάνοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκαν στον δύσκολο αυτόν αγώνα οι νεαρότεροι αθλητές της ομάδας και κυρίως ο Δημήτρης Δελλής που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον άτυχο Γιώργο Αλμπάνη, που τραυματίστηκε και αποχώρησε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 2-5, 6-11, 10-14 (ημίχρονο), 14-19, 18-27, 24-33

Διαιτητές: Αναστασίου – Εφραιμίδης

Δίλεπτα: 2 – 3

Πέναλτι: 1/1 – 2/3

ΑΡΗΣ (Πιπελίδης) : Λαγούδης, Ε. Μπαϊρλής, Ράμμος 1, Αλμπάνης 2, Σιπόπουλος 3, Σ. Μπαϊρλής 1, Κίτσος 9, Τζίτζιος 4, Καράγγελος 8, Δελλής 5, Νικολάου.

To Top