Ζαμπέτας: «Το πακέτο, τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ και η απογοήτευση»

Σχετικά με το πακέτο εισιτηρίων για τα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος σχολίασε και το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εισιτήρια στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, ενώ χαρακτήρισε απογοητευτική την κίνηση των δυο πρώτων αγώνων με Ατρόμητο και Ξάνθη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Ζαμπέτας στον «Άρης FM 92,8».

Για το πακέτο των εισιτηρίων επισήμανε: «Η κλήρωση του πρωταθλήματος μας έφερε τα τρίτα ντέρμπι να είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους, το συζητήσαμε με την e-ticketing, της οποίας δεν της είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο. Εμείς θέλαμε να μπορεί ο κόσμος να δεσμεύσει συγκεκριμένες θύρες για κάθε παιχνίδι. Δυστυχώς αυτό δεν μπορούσαν να το κάνουν άμεσα. Πάντως οι λόγοι που έγιναν ήταν τρεις. Πρώτον ότι τα τρία αυτά παιχνίδια ήταν πολύ κοντά χρονικά, δεύτερον λόγω της κρίσης ο κόσμος μπορεί να έχει σε πιο χαμηλές τιμές τα εισιτήρια σε τρεις σημαντικούς αγώνες και τρίτον αφού τα διαρκείας δεν προχώρησαν για κάποιον λόγο, αποσκοπούμε στην στήριξη του κόσμου μέσω αυτής της κίνησης σε αυτά τα τρία ματς».

Για την κίνηση των εισιτηρίων στα δύο πρώτα ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με Ατρόμητο και Ξάνθη, τόνισε: «Η κίνηση ήταν απογοητευτική. Όταν έχεις έσοδα φιλικού αγώνα με ομάδα τρίτης κατηγορίας, όπως και με την Ξάνθη, τότε δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Πάντως ότι δυνατότητες υπάρχουν ανθρωπίνως από τους διοικούντες και εντάξει, όσοι δουλεύουν κάνουν και λάθη».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα μειωμένα έσοδα της ΠΑΕ Άρης φέτος: «Δυστυχώς από τότε που τελείωσε το πρωτάθλημα τέλη Απριλίου, η κατάσταση σχετικά με τα έσοδά μας έχει επιδεινωθεί υπερβολικά. Δεν έχουν υπογραφεί και σπουδαίες συμφωνίες, όπως χορηγίες από τον ΟΠΑΠ. Προς αυτήν την κατεύθυνση βγήκε κι αυτό το πακέτο. Είναι εκπληκτικό πως χθες πάντως με το που βγήκε το πακέτο κι έγινε η ανακοίνωση πως όσα έχουμε πουλήσει, πουλήθηκαν στο εξωτερικό. Γερμανία, Σουηδία, Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία. Πραγματικά είναι απίστευτο»!

Σχετικά με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Επειδή το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας και κάποιοι που δεν είναι φίλοι του Άρη θελήσουν να έρθουν στο γήπεδο, τα εισιτήρια με δεν θα βγαίνουν μεμονωμένα στη Θύρα 1 κι επειδή το σύστημα είναι ηλεκτρονικό θα πρέπει ο όποιος πονηρός σκοπεύει να έρθει και να δημιουργήσει πρόβλημα να μην το τολμήσει».
 
Εν συνεχεία ανέλυσε τις ευκολίες που παρέχει το e-ticketing: «Αυτός ο τρόπος στο εξωτερικό πάντως ενδείκνυται διότι είναι εξοικειωμένοι. Είναι μία τεράστια διευκόλυνση, ούτε να περιμένει ο κόσμος στην ουρά. Κλείνεις το εισιτήριό σου είτε από το σπίτι, είτε από το γραφείο σου. Αυτό συμβαίνει σε πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα για τους κινηματογράφους, γιατί να μην γίνει για το γήπεδο».

Όπως ο ίδιος είπε δεν υπάρχει περιορισμός για αγορά εισιτηρίων: «Πάντως δεν υπάρχει περιορισμός να πάρει κάποιος όσα εισιτήρια θέλει».

Σχετικά με το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ανταλλαγή εισιτηρίων, είπε καυτηριάζοντας το θέμα:
«Θα εκτιμηθεί το αίτημα και την Παρασκευή, στη σύσκεψη που θα γίνει από την αστυνομία. Πάντως η οπτική γωνίας της Θύρας 4 δεν ήταν καλή, ήταν μικρός ο αριθμός των εισιτηρίων όλα αυτά τα χρόνια και όλοι αυτοί οι παράγοντες φέτος προσπελάστηκαν μονομιάς. Ε να δούμε αν θα μπορέσουμε να βρούμε μία χρυσή τομή».

Τέλος, έδωσε και το έναυσμα για την Κυριακή: «Ας κοιτάξουμε πάντως το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη και αύριο θα κάνουμε κι έναν αγιασμό. Βρέθηκα προσφάτως στο Άγιον Όρος και  σκέφτηκα πως θα ήταν καλό να γίνει κάτι τέτοιο».

To Top