Μόνο τα δεδουλευμένα στον Σκορδίλη…

Το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA δικαίωσε ουσιαστικά τον Άρη στην διαμάχη του με τον Γάιο Σκορδίλη, αφού αναγνώρισε μόνο τις οφειλές που έχει η ομάδα στο πρόσωπό του για τα δεδουλευμένα. Πλέον οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για τον διακανονισμό της οφειλής.

Το FIBA Arbitration Tribunal εκδίκασε την προσφυγή του Γάιου Σκορδίλη και αποφάσισε πως ο παίκτης δεν δικαιούται να πάρει και τα 110.000 ευρώ που αφορούσαν το συμβόλαιο της φετινής χρονιάς. Ο Άρης οφείλει στον Κερκυραίο σέντερ 90.000 ευρώ από δόσεις συμβολαίων των δύο τελευταίων ετών. Του είχε προτείνει πέρσι, πριν ο Σκορδίλης αποχωρήσει από την ομάδα (χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν), να διακανονιστεί αυτή η οφειλή και να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά.

Ο Σκορδίλης ξεκίνησε προπονήσεις με το Μαρούσι, αλλά επειδή η ομάδα των βορείων προαστίων έχει πρόβλημα με την FIBA (κάτι που δεν έχει πλέον ο Άρης), θέλησε να πάει στον Πανιώνιο. Ανήκει, όμως, στον Άρη, από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη και άρα θα πρέπει οι κίτρινοι να συναινέσουν ώστε να παίξει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα μπάσκετ.

Ο 24χρονος σέντερ ήθελε να εισπράξει 210.000 ευρώ, τελικά του επιδίκασε η FIBA 90.000 ευρώ, όσα δηλαδή είχε ήδη αναγνωρίσει η ΚΑΕ ότι του οφείλει, άρα μόνο χρόνο έχασε…

To Top