Ζαμπέτας: “Χρειάζονται άμεσα ένα εκατ. ευρώ – Δεν μπορούμε να σηκώσουμε το συμβόλαιο του Ουμπίντες”

Ο Αντώνης Ζαμπέτας πήρε τον λόγο και τόνισε στο Σώμα πως απαιτούνται άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ και πως δεν μπορεί η ΠΑΕ την επόμενη χρονιά να “αντέξει” το συμβόλαιο του Χαβιέρ Ουμπίντες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ τόνισε πως “θέλω να ευχαριστήσω όσους προσέφεραν τα 80.000 ευρώ για την ομάδα. Από τη στιγμή που συμμετείχα σε αυτό το ΔΣ, υπάρχουν πολλοί λόγοι που η ομάδα έφτασε εδώ. Σίγουρα και δικά μας λάθη, αλλά και η οικονομική κρίση. Επίσης υπάρχουν και τα χρέη προς το δημόσιο τα οποία είναι πάρα πολλά.

Άλλες ομάδες τα έχουν παγωμένα αλλά εμείς πρέπει να τα πληρώνουμε. Επειδή η κατάσταση είναι δύσκολη, αν το σώμα ψηφίσει να πάμε σε πρωτοδικείο, εγώ αν χρειαστεί θα κάνω στην άκρη. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την εκλογική διαδικασία της ΚΜΑ. Τα προβλήματα είναι άμεσα. Η εταιρία δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί.

Όσοι μπουν στο πρωτοδικείο να δηλώσουν παρών και να αποφασίσει το Σώμα. Αν όχι η διοίκηση υφίσταται και θα πρέπει να πάρουμε μια σοβαρή απόφαση τι θα αλλάξει. Πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά. Υπάρχει η εμπειρία χειρισμών. η αντίληψη από παίκτες που ξέρουν ότι δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματα που διεκδικούν και είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν μέχρι και διετία. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι θα προσφέρει το πρωτοδικείο και αν θα το κάνουμε. Αν όχι προτείνω την παραμονή του ΔΣ”.

Για την οικονομική κατάσταση υπογράμμισε πως “χρειαζόμαστε άμεσα 1 εκατ. για να πούμε ότι κάνουμε. Να δώσουμε χρήματα στο προσωπικό, σε παίκτες που δεν έχουν άλλες αντοχές και στην εφορία για να πάρουμε φορολογική ενημερότητα. Η ομάδα δεν πρέπει να ξεφύγει απο τα 3 εκατ. ευρώ. Δεν μπορούμε να σηκώσουμε το συμβόλαιο του Ουμπίντες, όσο και αν το θέλουμε. Ακόμα, επικρατεί το θέμα να πάρουμε παίκτες μέχρι 22 ετών.

Το μπάτζετ δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ. Τα 280.000 ευρώ του Ουμπίντες δεν υπάρχουν για την επόμενη σεζόν. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις στο αγωνιστικό. Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας είναι κλεισμένο. Πρέπει αναγκαστικά να πάμε στο εξωτερικό. Το πρώτο στάδιο μπορεί να το κάνουμε και στο Ρύσιο. Επίσης είναι κλεισμένο και ένα φιλικό με την Φιορεντίνα, λόγω και των τηλεοπτικών”.

 

To Top