Ομόφωνα προέκυψε νέα διοίκηση στην ΠΑΕ με Λαμπριάκο, Κατσιαούνη, Ζαμπέτα, Στεφανίδη!

Η ΠΑΕ Άρης έχει ομόφωνα λίγο μετά τις δέκα το βράδυ νέα διοίκηση, μόνο που θα πρέπει μέσα σε 24 ώρες να καθοριστεί από τα μέλη της αν θα αποτελέσουν τακτική διοίκηση ή θα διοριστούν από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης!

‘Εγιναν πολλά μέχρι τότε. Πήρε τον λόγο μετά την περίπου 20 λεπτη διακοπή ο Πάνος Στεφανίδης και μίλησε για μια συμφωνία προς μια νέα διοίκηση: “Η πρότασή μας είναι ο Λαμπριάκος, ο Κατσιαούνης, εγώ, ο Ζαμπέτας, ένας από τον Ερασιτέχνη και ένας από την Κοινωνία Μελών να αποτελέσουν τη νέα διοίκηση. Θέτουμε τους εαυτούς μας στη διάθεσή του Άρη για να κάνουμε διοίκηση. Μια μέρα θέλουμε προκειμένου να αποφασίσουμε το πώς θα αναλάβουμε, είτε ως τακτική διοίκηση, είτε ως διοίκηση πρωτοδικείου”.

Στη συνέχεια δόθηκαν διευκρινίσεις επί του διαδικαστικού της υπόθεσης και ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε τη συναίνεση του Ερασιτέχνη προς αυτή την κατεύθυνση. Λίγο μετά τις 22.23 το σώμα αποφάσισε θετικά για τη νέα διοίκηση την οποία θα αποτελούν οι: Σταύρος Λαμπριάκος, Αλέκος Κατσιαούνης, Αντώνης Ζαμπέτας, Πάνος Στεφανίδης καθώς και ένας εκπρόσωπος του ΑΣ και ένας της ΚΜΑ, δηλαδή μια 6μελης διοικητική επιτροπή.

 

To Top