ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζαν Ζουλ: “Δεν έχουμε δικαιολογία να μην νικήσουμε την Κηφισιά”

Ο Ζαν Ζουλ ο οποίος λόγω ενοχλήσεων δεν θα βρίσκεται στις επιλογές του Άκη Μάντζιου μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά.

Αναλυτικά όσα είπε στη Νova:

Αρχικά, ερωτώμενος για το αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι του Άρη, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, και αν έχει επηρεάσει αυτό τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, δήλωσε: “Δεν νομίζω ότι ήταν κακό παιχνίδι από την πλευρά μας αυτό που κάναμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα συμφωνήσω ότι ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά όχι ότι είχαμε κακή απόδοση. Μετά την ισοφάριση είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, αλλά ήμασταν άτυχοι. Αν βάζαμε εμείς γκολ σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, θα ήταν όλα αλλιώς. Δεν το καταφέραμε και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός μας πίεσε και με τον κόσμο που είχε στο πλευρό του φτάσαμε σε αυτήν την ήττα. Από αυτό το παιχνίδι μάθαμε κάποια καινούργια πράγματα για την ομάδα μας. Δεν υπάρχει, όμως, πολύς χρόνος για να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι και μόνον αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε και πώς θα ετοιμαστούμε να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Κι όσο για το κύριο δίδαγμα από το προηγούμενο παιχνίδι, είπε: “Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα καινούργια, έχουμε δεκαεπτά καινούργιους παίκτες και νέο προπονητή, οπότε η διακοπή που ακολουθεί πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό, γιατί θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Πρέπει να βάλουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας, όπως και άλλα στοιχεία. Στόχος είναι, όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα η ομάδα να εμφανιστεί καλύτερη”.

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί με την Κηφισιά, τόνισε: “Τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτό που ακολουθεί με την Κηφισιά, πρέπει να τα κερδίζουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, ούτε έχουμε κάποια δικαιολογία για άλλου είδους αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη μέσα στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη, για να φτιάξουμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας, να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία και να πάμε να δουλέψουμε με ηρεμία στη διακοπή”.

Για να καταλήξει: “Δεν μας ενδιαφέρει ποια είναι η εικόνα του αντιπάλου. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς θα εμφανιστούμε εμείς. Αν κάνουμε αυτά που θα ζητήσει ο προπονητής μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

To Top