Κλοπ: «Το VAR τράβηξε λάθος τις γραμμές στο γκολ του Ντίας, δεν έχω βιώσει πιο άδικο παιχνίδι»

Η Λίβερπουλ των εννιά παικτών γνώρισε σκληρή ήττα από την Τότεναμ, με τους Ρεντς πάντως να έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα και τον Γιούργκεν Κλοπ να μη… μασά τα λόγια του επί του θέματος.
Η Λίβερπουλ έφτασε μια ανάσα από έναν ηρωικό βαθμό στην έδρα της Τότεναμ, όμως το αυτογκόλ του Μάτιπ στο 90+6′ χάρισε τη νίκη στους Σπερς. Οι Ρεντς τελείωσαν το παιχνίδι με εννιά παίκτες, αφού στο 26′ ο Τζόουνς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και στο 69′ ο Ζότα είδε τη δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 34′ το γκολ του Ντίας ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στη Λίβερπουλ πάντως… βράζουν με τον Σάιμον Χούπερ και το VAR, θεωρώντας πως η διαιτητική ομάδα πήρε τις λάθος αποφάσεις και στο ακυρωθέν τέρμα και στη δεύτερη κόκκινη.

Έξαλλος με τη διαιτησία εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι και ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του για όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις.

«Δεν έχω βιώσει ποτέ παιχνίδι με πιο άδικες συνθήκες και τρελές αποφάσεις. Στο ημίχρονο είδαμε το γκολ του Ντίας στο κινητό κάποιου. Είναι προφανές πως το VAR τράβηξε λάθος τις γραμμές. Δεν μπορεί να είναι ποτέ οφσάιντ. Ποτέ. Η πρώτη κάρτα στον Ζότα επίσης δεν είναι ποτέ κάρτα. Είναι τρελό, ο αντίπαλος απλά χτύπησε τα πόδια του μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ, ο οποίος πάντως δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει τους παίκτες του:

«Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανος για μια ομάδα. Είναι βουνά όλοι οι παίκτες μου. Ακόμα και με δέκα παίκτες ήμασταν πάρα πολύ καλοί, δημιουργούσαμε κινδύνους».

To Top