Ζαραδούκας: “Αν δεν μείνω στον Ολυμπιακό, θέλω Άρη! Έχω ήδη πρόταση για τη νέα σεζόν!”

Ο Γιάννης Ζαραδούκας επανέλαβε πως βλέπει το μέλλον του είτε στον Ολυμπιακό, είτε στον Άρη! Θεωρεί πως τώρα είναι η τελευταία του ευκαιρία να παίξει στον πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά αν δεν συμβεί αυτό θα ήθελε να συνεχίσει στον Άρη από τον οποίο ήδη – όπως ο ίδιος είπε – έχει δεχθεί πρόταση!

Οι δηλώσεις του αριστερού μπακ στο sport.gr:

Κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του στον Αρη, είπε: “Ηρθαμε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο στον Αρη για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της παραμονής. Θεωρώ ότι βάλαμε κι εμείς το λιθαράκι μας στην επίτευξη του στόχου. Ηταν μια δύσκολη περίοδος για τον Αρη, περάσαμε πολλά, αλλά στο τέλος δικαιώθηκαν οι κόποι μας”.

Για το ξεκίνημα της πορεία τους στον Αρη, σχολίασε: “Θέλαμε το χρόνο μας για να προσαρμοστούμε. Η ομάδα άργησε να παίρνει βαθμούς, αλλά το κυρίως πρόβλημα ήταν η ψυχολογία που βρισκόταν σε χαμηλά επίπεδα, ενώ και η πίεση ήταν μεγάλη, καθώς ο κόσμος έχει συνηθίσει τον Αρη σε ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου”.

Για την κίνηση που βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα, ανέφερε: “Η έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου έπαιξε καθοριστικό ρόλο νομίζω στην επίτευξη της παραμονής. Η ομάδα είχε καλούς παίκτες, όμως, όπως προανέφερα είχε μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Ο κόουτς μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό όταν ήρθε στην ομάδα, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Μας έκανε να πιστέψουμε

Για την πιο δύσκολη, αλλά και πιο ευχάριστη στιγμή του στον Αρη, υπογράμμισε: “Μετά το ματς με τον Πανθρακικό. Στα αποδυτήρια ήταν σαν να είχαμε… κηδεία! Τα βλέπαμε όλα… μαύρα! Λες και δεν υπήρχε σωτηρία. Τεράστια απογοήτευση, με την θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει. Ωστόσο, δεν το βάλαμε κάτω. Είπαμε ‘πρέπει να πάμε στο Περιστέρι να νικήσουμε’ και νικήσαμε. Το διπλό με τον Ατρόμητο ήταν κομβικής σημασίας. Ξέραμε ότι αν δεν τα καταφέρναμε θα πέφταμε. Ηρθε και η αποβολή του Αγκάνθο και μας έκοψε προς στιγμή τα πόδια. Αλλά βγήκαμε πιο δυνατοί και πήραμε τη νίκη που μας έδωσε φτερά για την σωτηρία”!

Για το αν του έκανε καλό η παρουσία του στον Αρη, επεσήμανε: “Μετά τον τραυματισμό μου επανήλθα και ήθελα να πάρω παιχνίδια. Να πάω σε μια ομάδα που να παίζω και να έχω ρόλο στο παιχνίδι της. Ημουν, λοιπόν, τυχερός που πήγα σε μια ομάδα με τέτοια πίεση και μπόρεσα να αντεπεξέλθω. Ηταν ένα δυνατό τεστ για μένα που θεωρώ ότι το πέρασα. Γενικά μου έκανε καλό το πέρασμά μου από τον Αρη. Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της. Δεν αξίζει να παλεύει για παραμονή. Η θέση του Αρη είναι για ψηλότερα, πολύ ψηλότερα…”.

Για το μέλλον του, ξεκαθάρισε: “Από την Τετάρτη επέστρεψα στον Ολυμπιακό και κάνω προπονήσεις στον Ρέντη. Θα συζητήσουμε με τον προπονητή για να δούμε τι θα κάνουμε. Εχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και θεωρώ πως είναι η τελευταία μου ευκαιρία για να δω αν μπορώ τελικά να παίξω ή όχι στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, αλλά περιμένω την ευκαιρία μου”.

Για το αν θα ήθελε να παίξει και την επόμενη σεζόν στον Αρη, απάντησε: “Απ’ τη στιγμή που έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αυτός είναι που έχει τον πρώτο λόγο. Αν τελικά δεν μείνω στον Ολυμπιακό θα ήθελα να συνεχίσω στον Αρη. Μάλιστα, ήδη έχω δεχθεί πρόταση από τον Αρη για τη νέα σεζόν…”.

 

To Top