Ζαραδούκας: “Ζήσαμε ωραίες στιγμές στον Άρη”

Σύζυγος και προσεχώς πατέρας ο Γιάννης Ζαραδούκας θα είναι παρών στο αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας σήμερα το βράδυ, γιατί όπως ο ίδιος είπε όλα όσα έζησαν αυτούς τους μήνες δεν περιγράφονται…

Ο αριστερός μπακ μίλησε στον “Αρένα 89,4” και τόνισε αρχικά για την απόφαση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 πως “όλοι το περίμεναμε αυτό καθώς θέλαμε να αρχίσει να μπαίνει η ομάδα στο δρόμο της εξυγίανσης και να λύσει τα προβλήματά της”.

Για την παρουσία του στον Άρη υπογράμμισε πως “μετά την πολύ δύσκολη στιγμή που είχα με τον τραυματισμό μου που με άφησε εκτός έξι μήνες και με πήγε πίσω στην καριέρα μου, ο Θεός έδωσε και έκανε κάποια ωραία πράγματα. Ζήσαμε ωραίες στιγμές, δεν μπορούσαμε να ξεχάσουμε αυτά που περάσαμε εδώ και σίγουρα δε θα μπορέσουμε να λείψουμε από αυτήν την εκδήλωση”.

Για την πίεση που βίωσε στον Άρη φέτος είπε πως “και στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλη πίεση αλλά στον Άρη ο κόσμος είναι πιο μέσα στην ομάδα, είναι και μέσα στην διοίκηση. Όταν ήρθαν να μας μιλήσουν και στο προπονητικό για να μας μιλήσουν, δεν περιγράφεται εκείνη η στιγμή. Κι εγώ και ο Δημήτρης και ο Ανδρέας βιώσαμε πολλά πράγματα στην ομάδα και θέλαμε να έρθουμε στην τελευταία συνάντηση αυτής της σεζόν. Σίγουρα μου άρεσε που φόρεσα τη φανέλα του Άρη. Άλλωστε, αν θυμάστε καλά, είχα δηλώσει πως μου αρέσουν τα δύσκολα και γι’ αυτό ήρθα στον Άρη”.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του δεν μπόρεσε να απαντήσει με σαφή τρόπο, προφανώς γιατί δεν εξαρτάται από τον ίδιο: “Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, υγεία να υπάρχει και θα δούμε τι θα κάνουμε”.

 

To Top