Οριστικό, κατεβάζει ψηφοδέλτιο! Ηλιάδης στο PRESSARIS: «Μας δίνει ελπίδα η απόφαση για το 99»

Οι εξελίξεις στο άρθρο 99 ξεκαθαρίζει αρκετά το τοπίο για τους ενδιαφερόμενους να εμπλακούν στην κίτρινη ΠΑΕ. Ένας από αυτούς είναι ο πρώην πρόεδρος, ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει «κλειδώσει» η απόφαση για να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και μάλιστα έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς από τους συνεργάτες που θα έχει.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον Ηλιάδη ζητώντας του ένα σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις.

«Σίγουρα ήταν μια πολύ ευχάριστη είδηση για όλους, αυτή που έχει να κάνει με το άνοιγμα της διαδικασίας για το άρθρο 99» είπε αρχικά ενώ παραδέχθηκε ότι «Ήταν ότι καλύτερο για τον  αυτή την στιγμή. Το είχα επισημάνει στη γενική συνέλευση της ΚΜΑ, την προηγούμενη φορά, ότι χρειάζεται λίγο χρόνος για να δούμε τις εξελίξεις στο θέμα του 99. Ο χρόνος μας δικαιώνει. Είναι πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον του συλλόγου»

Από κει και πέρα, ο πρώην πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ, ο οποίος θα κατέβει στις εκλογές παραδέχθηκε σχολιάζοντας την «επόμενη μέρα» ότι: «Μας δίνει μία μεγάλη ελπίδα η απόφαση, αλλά ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Από όσο γνωρίζω από τους νομικούς τώρα απαιτείται σοβαρή δουλειά και συμφωνίες με όλον τον κόσμο. Με δουλειά και σύμπνοια μπορούμε να αισιοδοξούμε για το καλύτερο μέλλον του Αρη».

Σε ερώτηση μας, εάν έχει να αποκαλύψει κάτι περισσότερο σε ότι αφορά τις κινήσεις του, μας είπε: «Το ραντεβού όλων είναι τη Δευτέρα. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε στην συνέλευση της Κοινωνίας στο Παλέ ντε σπορ».

To Top