ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζεϊμπέκης: “Συστράτευση όλων των Αρειανών, πρέπει να καταλάβει κάποια πράγματα ο Γουλιέλμος”

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης, πρώην μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, μίλησε με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την κατάσταση που επικρατεί στον μπασκετικό Άρη:

Είναι η ίδια κατάσταση βαθμολογικά αλλά δεν είναι λειτουργικά. Πέρυσι είχαμε να διορθώσουμε καταστάσεις δύο χρόνων. Πρέπει ο Άρης να κάνει τουλάχιστον δύο νίκες. Είναι κρίσιμο το επόμενο ματς, αλλά πρέπει να τα κυνηγήσει και τα τρία τα ματς. Θα ήθελα να δω τον Άρη λίγο παραπάνω από τα περσινά. Πληρώνουμε κάποια λάθη από την αρχή της χρονιάς. Υπήρχαν κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να διορθώσουμε.

-Για το πως θα προσπαθούσε να βοηθήσει τους παίκτες:

Εγώ θα ξεκινούσα από τους Έλληνες και θα το καταλάβουν καλύτερα. Για τους Αμερικάνους θέλει μία διαφορετική μεταχείριση. Θέλουν φροντίδα και κάποιον να τους νοιάζεται. Όλοι οι αθλητές είναι παιδιά και θέλουν να νιώθουν μία ασφάλεια και να έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους, Δεν υπήρξε ένας άνθρωπος να είναι δίπλα στα παιδιά από την αρχή. Σε άλλα ματς πήγαμε και χωρίς συνοδούς και είναι λάθη που έγιναν. Δεν λύνονται προβλήματα της μίας χρονιάς σε μία νύχτα, πρέπει να καταλάβει κάποια πράγματα ο Γουλιέλμος. Θέλουν αυτά τα πράγματα ανθρώπους που να αγαπούν την ομάδα.

-Για τα λάθη που έγιναν:

Ας αφήσουμε την ομάδα να είναι ήρεμη και να κερδίσει το ματς που πρέπει και μετά να κάνουμε ένα ριστάρτ και να τα συζητήσουμε. Πέρυσι είχαμε δικαιολογία γιατί ήταν μία κατάσταση και σωθήκαμε πριν την ώρα μας. Τώρα πάμε στις οχτώ νίκες μήπως και ανακουφιστούμε.

-Για το τι πρέπει να κάνουμε σαν Αρειανοί:

Καλούμαστε σαν Αρειανοί να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Να συστρατευτούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα ψυχολογικά. Στο τέλος θα δουν ότι ένας σύλλογος σαν τον Άρη δεν διοικείται με δύο άτομα. Είμαι Αρειανός και θα είμαι και θα λέω πάντα την αλήθεια. Όταν τελειώσουν όλα θα τα πούμε αναλυτικά.

-Για το αν είναι πιο δύσκολη η αυτοδιοίκηση:

Το κάθε ένα έχει την δυσκολία του, Είναι πολύ δύσκολο να ζητάς την ψήφο του άλλου. Η αυτοδιοίκηση είναι για όλους. Προσεγγίζεις τον άλλο σαν άνθρωπος και όχι σαν μέλος μίας παράταξης. Το πρόβλημα της πόλης σου είναι όλων.

To Top