ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζεϊμπέκης: “Όλοι στη συνέλευση για την ΚΑΕ, δεν περισσεύει κανείς”

Το μέλος της άτυπης πενταμελούς επιτροπής για τις εξελίξεις στο μπάσκετ του Άρη Νίκος Ζεϊμπέκης απεύθυνε δημόσια κάλεσμα παρουσίας στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Μετά από παρέμβαση δική σας θα μιλήσουμε, δεν θα σχολιάσω τώρα και δεν θα πω τίποτα άλλο, πέρα από το κάλεσμα στον κόσμο για την γενική συνέλευση.

Μετά την Τρίτη είναι άλλη μέρα και θα είναι η τελευταία μεγάλη Δευτέρα για τον σύλλογο μας.

Που θα γίνει η σημερινή γενική συνέλευση:

Στην Μοναστηριού στο Grand Hotel, όλοι να είναι στην γενική συνέλευση, η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, οι νομικοί ξέρουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται και είναι εκεί για να βοηθήσουν και είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και πιστεύω ότι θα βρούμε την άκρη και είμαι αισιόδοξος.

Πρέπει να καταλάβουμε τρία πράγματα, πρώτον όλοι θέλουμε τον Άρη ψηλά, δεύτερον δεν περισσεύει κανένας και τρίτον να βοηθήσει ο καθένας όσο πιο ελάχιστα μπορεί, έστω να πάει σε έναν αγώνα και αυτό είναι μια βοήθεια μεγάλη για εμάς, γιατί υπάρχει και ένα οικονομικό πρόβλημα σε κάθε οικογένεια οπότε δεν θέλουμε να τους επιβάλλουμε κάτι ο καθένας όπως μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο.

Η επιτυχία και ο απεγκλωβισμός του Άρη θα επιτευχθεί με την ένωση και θέλει βοήθεια ο Άρης από όλους μας.

Για τον Ερασιτέχνη:

Δεν θέλω να το θίξω περισσότερο και αυτός έχει τα προβλήματα του και τα θέματα του, προέχει το μπάσκετ και πάμε να δούμε την επόμενη μέρα για τον Άρη.

To Top