ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζητάει (και πάλι) δικαιοσύνη ο Άρης! Ο λόγος στους τακτικούς δικαστές της ΕΠΟ

Ο Άρης έχει για ακόμη ένα καλοκαίρι να δώσει μια μάχη στα δικαστήρια της αθλητικής δικαιοσύνης. Μετά τον Ηρακλή και η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε χθες προσφυγή στην ΕΠΟ, ζητώντας και πάλι δικαιοσύνη!

Όπως είναι γνωστό, χθες κατατέθηκε η προσφυγή του Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενάντια στην απόφαση της Σούπερ λίγκα να τον υποβιβάσει στη Football League κατατάσσοντάς τον στην 15η θέση λόγω έλλειψης αδειοδότησης.

Η ΠΑΕ Άρης δεν έχασε χρόνο και από την πλευρά της έχοντας προετοιμαστεί νομικά για το θέμα κατέθεσε και αυτή προσφυγή στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ζητώντας να εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία και να πάρει την άδεια θέση της Σούπερ λίγκας, η 3η ομάδα από τη Football League.

O Άρης υποστηρίζει ότι από την στιγμή που ο Ηρακλής δεν έχει αδειοδοτηθεί ισχύει η απόφαση για την αποβολή του από την Σούπερ λίγκα, όπως έχει ψηφιστεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά και τις ομάδες. Απόφαση που έχει συνυπογράψει και η ΠΑΕ Ηρακλής!

Η συζήτηση της προσφυγής του Άρη, όπως και του Ηρακλή θα γίνει τελικά την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Ο λόγος πέφτει πλέον στους αθλητικούς δικαστές, οι οποίοι είναι τακτικοί δικαστές και όχι… διορισμένοι συνταξιούχοι που λαμβάνουν αποφάσεις κατά το δοκούν…

Εδώ είναι ένα λεπτό σημείο που δίνει αρκετές επί της ουσίας ελπίδες στην πλευρά του Άρη. Απλά μέχρι στιγμής σε θεωρητικό επίπεδο.

To Top