ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καλά έκανε και βγήκε μπροστά, υπάρχει όμως ένα “αλλά”…

Είναι δίχως αμφιβολία θετικό ότι ο Νίκος Λάσκαρης βγήκε και μίλησε ανοικτά και ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο “αλλά”, το οποίο δυστυχώς για τον Άρη θα πρέπει να λυθεί άμεσα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ στα περίπου έξι λεπτά της ραδιοφωνικής παρέμβασής του στο Yellow Radio δεν έδωσε την απάντηση που περιμένουν οι περισσότεροι να ακούσουν. Πότε θα γίνουν πληρωμές.

Για τον Άρη στις 30 Ιουνίου, δυστυχώς, σημασία μεγαλύτερη από πότε θα γίνουν πληρωμές σε παίκτες, προπονητές και προσωπικό και ποια θα είναι (άμεσα) η επόμενη μέρα, δεν έχει ούτε το πλάνο πενταετίας, ούτε ποιοι κάνουν πόλεμο τον Νίκο Λάσκαρη, ούτε αν έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό στο πρόσφατο παρελθόν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα όσα είπε ισχύουν σε απόλυτο βαθμό και έχουν βάση, όμως σήμερα αυτό που καίει είναι να βρει η ομάδα και πάλι την κανονικότητά της, την εύρυθμη λειτουργία και φυσικά όλοι όσοι έχουν λαμβάνειν, να εξοφληθούν.

Ο Νίκος Λάσκαρης παραδέχθηκε ότι οι υπάρχουν καθυστερήσεις, ότι φυσικά δεν έγιναν σκόπιμα, αλλά στις 30 Ιουνίου αυτό που ενδιαφέρει τους παίκτες, τους προπονητές και το υπαλληλικό προσωπικό, που είναι πίσω από τρεις έως επτά μήνες είναι μόνο να μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, διότι σε αρκετούς από αυτούς το πρόβλημα αρχίζει και γίνεται πολύ έντονο σε προσωπικό-οικογενειακό επίπεδο και είναι προς τιμήν τους που μέχρι σήμερα με εξαίρεση τον Γιάνκοβιτς ουδείς άλλος έχει καταφύγει στην δικαστική οδό για την διασφάλιση των δεδουλευμένων του.

To Top