ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζητάει συνάντηση με Νταμπίζα ο Μπαντιμπανγκά, επιμένουν για Άρη στην Κύπρο

Οι Κύπριοι επανήλθαν για το θέμα του Μπαντιμπανγκά και με νέα δημοσιεύματά τους, αναφέρουν στο “θέλω” της Ομόνοιας, αλλά και στο “δεν θέλω” του παίκτη, τη στιγμή που εμπλέκουν και πάλι τον Άρη.

“Δεν θέλει να αποχωρήσει από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά, αλλά δύσκολα θα εισακουστεί η επιθυμία του. Ο Βέλγος εξτρέμ θέλει να μείνει στην ομάδα και θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα για να του εκφράσει την πρόθεση να δουλέψει σκληρά και να παραμείνει στο ρόστερ.

Οι πληροφορίες μας λένε πως δύσκολα θα γυρίσει το ποτάμι πίσω και η απόφαση να φύγει από το ρόστερ είναι ειλημμένη. Μάλιστα ακόμα κι αν δεν τα βρει με τον Άρη ή άλλη ομάδα, με τα τωρινά δεδομένα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει λύση του συμβολαίου κοινή συναινέση, με όσο το δυνατό γίνεται μικρότερο κόστος” όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Ομόνοια.

Το ίδιο ρεπορτάζ πάντως δίνει και μια άλλη διάσταση στους λόγους του “διαζυγίου”: “Οι συχνοί τραυματισμοί του Μπαντιμπάγκα αλλά και η εξωγηπεδική ζωή, αφού του έγιναν επανειλημμένα συστάσεις, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον Ελλαδίτη τεχνικό διευθυντή να κάνει υποχώρηση. Τώρα αν θα καταφέρει καταρχάς να συναντηθεί μαζί του ο Βέλγος και από κει και πέρα να τον πείσει να τον κρατήσει, δεν γνωρίζουμε, αλλά θα μας κάνει μεγάλη έκπληξη μια τέτοια εξέλιξη”.

To Top