ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Έρικ Μπάκνερ πρώτος στόχος του Άρη για την θέση του σέντερ!

Ο Έρικ Μπάκνερ είναι σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS o παίκτης που θέλουν οι κίτρινοι για να καλύψουν την θέση του βασικού σέντερ! Είναι 26 ετών, έχει ύψος 2,08μ. και αγωνιζόταν στην Τουρκία, συμπαίκτης του Μάικλ Τζένκινς στην Τουρκ Τέλεκομ.

Το… κουπόνι γεμίζει με την έναρξη της Τσάμπιονσιπ και της Τσβάιτελιγκα και φυσικά τα καλύτερα πρωταθλήματα παίζουν μπάλα μόνο στο Foxbet.gr. Διαβάστε τις κορυφαίες αναλύσεις από τους πιο εξειδικευμένους συντάκτες, μαζί με τα καλύτερα και πιο δυνατά προγνωστικά της αγοράς. 

Ο Αμερικανός σέντερ αποφοίτησε από το Τζόρτζια Στέιτ το 2012 και έκτοτε έχει αγωνιστεί αποκλειστικά στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Ουσάκ Σπορτίφ, την Ιστανμπούλ ΒΒ και την Τουρκ Τέλεκομ. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 10 πόντους και 6,3 ριμπάουντ σε 28 αγώνες με την τουρκική ομάδα.

Την περίοδο 2014-15 με την Ουσάκ Σπορτίφ είχε 12,8 πόντους, 7,7 ριμπάουντ και 1,7 κοψίματα μέσο όρο σε 30 αγώνες.

Την περίοδο 2013-14 με την Ιστανμπούλ ΒΒ αγωνίστηκε σε 38 αγώνες και είχε 16 πόντους, 10,8 ριμπάουντ και 1,7 κοψίματα μέσο όρο.

Την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, την περίοδο 2012-13, πάλι με την Ουσάκ Σπορτίφ είχε 14,5 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 2,2 κοψίματα μέσο όρο σε 40 αγώνες.

Πριν από λίγες μέρες ο Μπάκνερ υπέγραψε συμβόλαιο με την κινεζική Χενάν και θα είναι διαθέσιμος για τον Άρη το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου. Οι κίτρινοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον παίκτη και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του.

To Top