Ζητά ακύρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ

Αγωγή με την οποία ζητεί την ακύρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος θεωρώντας πως μόνο έτσι μπορούν να διεκδικηθούν χρήματα από τον Μάκη Ψωμιάδη.

Αγωγή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, την Ερασιτεχνική και όλους τους μετόχους κατέθεσε ο Χάρης Οικονομόπουλος ζητώντας την ακύρωση της εκκαθάρισης της εταιρείας, που ψηφίστηκε χθες.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ισχυρισμό του πως μόνο αν δεν «διαλυθεί» η ΠΑΕ μπορεί να πάρει χρήματα από αυτά που υπεξαιρέθηκαν από τον Μάκη Ψωμιάδη. Άλλωστε ο ίδιος ήταν που ως νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ χειριζόταν τη συγκεκριμένη υπόθεση δηλώνοντας κατά το παρελθόν βέβαιος πως η «Ένωση» θα έπαιρνε πίσω και με τόκο τα χρήματα αυτά.

Ο δικηγόρος ισχυρίζεται πως η διαδικασία είναι άκυρη, καθώς ορίστηκε ένας διαχειριστής, ο Ανδρέας Δημητρέλος, κι όχι δύο, όπως-αναφέρει πως-ορίζεται από το καταστατικό της ΠΑΕ. Στις τάξεις της ΑΕΚ δεν υπάρχει ανησυχία για μπλοκάρισμα της διαδικασίας, αλλά δυσαρέσκεια για τον Χάρη Οικονομόπουλο καθώς θεωρούν πως μάταια προκαλεί καθυστερήσεις για μία υπόθεση που είναι χαμένη από χέρι.

πηγή: sportfm.gr

To Top