Η ποιότητα του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ

Γεννημένος στις 7 Ιουνίου του 1987 ο Ρολάντο Χούρκιν Ντεσπέιν είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας και έρχεται στον ΑΡΗ για να συμπληρώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τη δυναμική του παρουσία, την εμπειρία του αλλά και την ψυχολογία του winner, το ήδη υπάρχον ρόστερ της ομάδας, που όπως αποδείχτηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Παναχαϊκή και Παμβοχαϊκό, μπορεί να τα καταφέρει περίφημα.

Η δυναμική του διαγωνίου, επίσης winner, Αρμενάκη, ο εκπληκτικός Κυριακίδης, ο άριστος Γκαράς, η ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Παπαδημητρίου, η εγνωσμένη αξία του πασαδόρου και αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Χαριτωνίδη, καθώς και η παρουσία των Ντίνα, Χατζηπαραδείση, Γάτση, Ναζίρη και Τσοπάνογλου συμπληρώνουν και γεμίζουν με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ του ΑΡΗ.

Άλλωστε και ο Θωμάς Γιώτας πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι από την στιγμή που πλέον υπάρχει ομάδα θα κινηθούν ανάλογα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό.

Το είπε και το έκανε πράξη ο Πρόεδρος του ΑΣ και ΤΑΠ ΑΡΗΣ, ο οποίος αποδεικνύει ότι με την εμπειρία του στο άθλημα αλλά και την ευαισθησία που τον κατέχει, ξέρει να συμπληρώνει και να δίνει τη δυναμική που χρειάζεται στην ομάδα της καρδιάς του.

Επιπλέον έδειξε ότι μπορεί να διαχειρίζεται με ψυχραιμία κάθε περίσταση. Επίσης, η ύπαρξη πολύ καλών ποιοτικών Ελλήνων παικτών και το «ναι» του Ντεσπέιν να αγωνιστεί με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα δίνει σε όλους να καταλάβουν ότι ο Θωμάς Γιώτας χαίρει εμπιστοσύνης σε όλο το χώρο του βόλεϊ και όχι μόνο.

Πηγή: www.arisac.gr

To Top