Στάδιο χωρητικότητας 105.000 ατόμων θέλει η Μπαρτσελόνα!

Ανακατασκευή του «Καμπ Νόου» ή δημιουργία νέου σταδίου είναι οι λύσεις που εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των «μπλαουγκράνα», Τόνι Φρέιξα, ο οποίος όμως αποκάλυψε ότι οποία και να είναι η τελική απόφαση το γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 105.000 θέσεων.

Αυτό σημαίνει ότι το νέο «Καμπ Νόου» θα είναι το τρίτο στάδιο σε χωρητικότητα σε όλο τον κόσμο. Πρώτο είναι το «Ryngrado May Day» στην Νότιο Κορέα με 150.000 θέσεις και το «Saltake» στην Καλκούτα, που έχει 120.000 θέσεις

Το διοικητικό συμβούλιου της ομάδας δεν έχει αποφασίσει ακόμα και η τελική επιλογή αναμένεται να γίνει τις πρώτες 15 μέρες του Ιανουαρίου, η οποία θα τεθεί σε δημοψήφισμα από τα μέλη του συλλόγου.

Επίσης, ο Φρέιξα είπε ότι αναμένεται να χτιστεί και ένα νέο γήπεδο για την ομάδα του μπάσκετ, χωρητικότητας 12.000 θέσεων.

«Το σχέδιο της ανακατασκευής πάει μακριά. Θα είναι ουσιαστικά ένα νέο «Καμπ Νόου» με πλεονεκτήματα. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το νέο στάδιο θα έχει χωρητικότητα 105.000 θέσεων και σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα στάδιο με σκεπή. Επίσης, θα χτιστεί ένα νέο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με χωρητικότητα 12.000 θέσεων », δήλωσε ο Φρέιξα.

To Top