Σύγκλιση κρίσιμου δ.σ. στην ΠΑΕ για όλα: Υποψήφιος επενδυτής, πόρισμα, άρθρο 99, ΑΣ! Αναμένεται ανακοίνωση

Για μετά τις 2 το μεσημέρι έχει συγκληθεί κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ Άρης για όλα τα “καυτά” θέματα που προέκυψαν στην κιτρινόμαυρη ατζέντα.

Το θέμα του υποψήφιου επενδυτή, τα χρήματα που ποτέ δεν μπήκαν στην ΑΜΚ, οι εξελίξεις με το πόρισμα, το τι θα κάνει η ΠΑΕ με το άρθρο 99 (έφεση ή νέα αίτηση), όσο ο χρόνος κυλάει σε βάρος των κίτρινων και δεν υπάρχει προστασία από τους επενδυτές, αλλά και το ζήτημα που προέκυψε μετά το άδειασμα του ΑΣ, αναμένεται να απασχολήσει τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ.

Το παρών αναμένεται να δώσουν και οι νομικοί του συλλόγου, αφού εκτός από το θέμα του 99, υπάρχουν ανοιχτά κι άλλα σημαντικά θέματα, όπως η κατάσχεση του Διγενή Λακκώματος για τα χρήματα της μεταγραφής Παπαδόπουλου, αλλά και η στάση που θα κρατήσει ο Άρης απέναντι στο διαιτητικό της ΕΠΟ αφού την επόμενη εβδομάδα θα εκδικαστούν οι αιτήσεις για επιβολή ποινών των Τόχα και Αραβίδη, παράλληλα, με τις εκκρεμότητες που προέκυψαν στις υποθέσεις Σανκαρέ, Φατί, Ντίκο, Καστίγιο, όπου είναι ανοιχτή πάντα η απειλή εξώδικου!

Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις

To Top