Ζητούν αλλαγή ώρας οι κορασίδες

Την απάντηση του Δημόκριτου Μυγδονίας περιμένουν στον Άρη για την ακριβή ώρα έναρξης της αναμέτρησης του Σαββάτου (14/11) για το πρωτάθλημα των κορασίδων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Α.Σ.: «Οι ‘κιτρινόμαυρες’ έχουν ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας της Μυγδονίας αλλαγή της ώρας του αγώνα, καθώς μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης παίκτριες που απαρτίζουν το τμήμα των κορασίδων θα ενσωματωθούν στην αποστολή των γυναικών και θα αναχωρήσουν για τα Ιωάννινα, προκειμένου να αγωνιστούν την Κυριακή (15/11, 16.00) απέναντι στον τοπικό Ηρακλή. Προς το παρών η ώρα έναρξης του αγώνα των κορασίδων είναι στις επτά το απόγευμα, όμως η μετάθεσή του για νωρίς το μεσημέρι θα εξυπηρετήσει σε μέγιστο βαθμό τη μετάβαση της γυναικείας ομάδας στην πόλη των Παγουράδων. Μάλιστα ο Φρέντι Μπρουκς ζήτησε με κάθε τρόπο η ομάδα να βρίσκεται στα Γιάννενα από την προηγούμενη ημέρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι γυναίκες και κορασίδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και οι προπονήσεις συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα».

To Top