Ζητείται άμεσα πλέι μέικερ!

Σε αλλαγή πλάνων και προτεραιοτήτων οδηγείται ο Άρης μετά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο φιλικό με την Καβάλα. Το 85-65 είναι βαρύ, όσο κι αν δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα ούτε της ομάδας του Άρη, ούτε του φιλικού. Είναι όμως η εμφάνιση που οδηγεί διοίκηση και τεχνική ηγεσία στην άμεση απόκτηση πλέι μέικερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασιστεί να επισπευτούν οι διαδικασίες εύρεσης ικανού πλέι μέικερ, που να μπορεί να “τρέξει” την ομάδα, ειδικά στην επίθεση. Ο Άρης στο κλειστό της Καλαμίτσας δεν έβγαλε ούτε ένα play, ούτε ένα σύστημα, ούτε μια οργανωμένη επίθεση, απέναντι σε μια ομάδα που τώρα αρχίζει να θεωρείται… μικρομεσαία.

Η απουσία ενός ικανού πλέι μέικερ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και πλέον αυτή η θέση έγινε η απόλυτη προτεραιότητα για τον Άρη. Οι κίτρινοι θέλουν έναν καλό πλέι μέικερ, είτε κοινοτικό, είτε Αμερικανό. Παρότι ο Ντάριλ Γουότκινς δείχνει ότι αρχίζει να πείθει και θα είναι αυτός που θα καλύψει την θέση του τρίτου ξένου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, να αποκτηθεί Αμερικανός “άσος”, αν βρεθεί μια καλή περίπτωση παίκτη.

Η απόδοση του Σέρτζιο Κιρούς στον αγώνα με τη Καβάλα αλλάζει τις σκέψεις για αλλαγή στην θέση “3”. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είπε μετά τον αγώνα πως “μεταφέρθηκε λάθος ότι γράφτηκε για τον Κιρούς. Απλά χρειαζόμαστε έμπειρο παίκτη μπροστά του. Έτσι όπως είναι τα οικονομικά δεδομένα δεν ξέρουμε τι παίκτη μπορούμε να πάρουμε”, δικαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του PRESSARIS.gr ότι ο λόγος που ίσως φύγει ο Κιρούς θα ήταν οικονομικός και όχι αγωνιστικός. Ουδείς άλλος όμως έβγαλε ενέργεια στο γήπεδο πέραν του Αμερικανού με γερμανικό διαβατήριο κόντρα στη Καβάλα…

Ουσιαστικά οι επόμενες δύο ή τρεις κινήσεις του Άρη θα εξαρτηθούν από τον παίκτη που θα βρεθεί για την θέση του πλέι μέικερ. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να κλείσει άμεσα ο “άσος” γιατί το κύπελλο ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου και το πρωτάθλημα αν όχι στις 15/10 τότε μία βδομάδα μετά (22/10), άρα ούτε ο χρόνος είναι σύμμαχος του Άρη.

To Top