Ζητείται άμεσα ρευστό για τους διακανονισμούς

Άσχετα με το αν θα γίνει ή όχι σήμερα το ραντεβού με την ΕΠΟ με βασικό θέμα το άρθρο 99, η πραγματικότητα, είναι μια και μοναδική. Πραγματικότητα που την έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης σε μια σειρά από δηλώσεις του.

Σύμφωνα με αυτήν, οι κίτρινοι θα πρέπει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και σίγουρα μέσα στον Ιούνιο να έχουν ολοκληρώσει μια σειρά από συμφωνίες και διακανονισμούς με τους πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι ενώπιον της Ομοσπονδίας και να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα, που θα τους φέρει και στην πράξη στον δρόμο της εξυγίανσης.

Σηφάκης, Κουλουχέρης, Πρίττας, Καπετάνος, Μενδρινός, Αραβίδης είναι μεταξύ άλλων οι ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Άρης υποχρεούται να δώσει ένα ποσό ως προκαταβολή για τα χρωστούμενα. Σε αυτούς αν προσθέσουμε και τους Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ τότε τα λεφτά που θα χρειαστούν θα είναι ακόμα περισσότερα. Να υπενθυμίσουμε πως αν όλα τα παραπάνω δεν γίνουν τότε ο Άρης θα αντιμετωπίσει σοβαρότατο πρόβλημα αφού δεν θα προστατεύεται από καμία προσωρινή διαταγή.

Πρέπει φυσικά να σημειωθεί το αυτονόητο. Για να γίνουν πράξη οι διακανονισμοί με μια μεγάλη σειρά από παίκτες δεν χρειάζεται μόνο η καλή διάθεση, αλλά τα χρήματα, το ρευστό.

Με απλά λόγια χρειάζονται αρκετές χιλιάδες ευρώ, που θα υλοποιήσουν τους διακανονισμούς και θα δώσουν την κατάλληλη ευκαιρία στον Άρη να προχωρήσει. Θεωρητικά όλα αυτά είναι γνωστά. Απομένει να γίνουν και στην πράξη. Το δύσκολο μέρος…

To Top