Παράδοση-παραλαβή της ΠΑΕ και ενέργειες για νέα διοίκηση Πρωτοδικείου

Το ραντεβού της Δευτέρας με την ΕΠΟ είναι στον… αέρα, μια και υπήρξε ενημέρωση από χθες από την ΕΠΟ πως το θέμα των κίτρινων δεν πρόκειται να συζητηθεί στο σημερινό συμβούλιο, δίνοντας προτεραιότητα στην υπόθεση του Παναθηναϊκού.

Επομένως, δεν υπάρχει λόγος μετάβασης του νέου προέδρου Δημήτρη Ηλιάδη στην Αθήνα. Πάντως, όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι του Άρη θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Ομοσπονδία κι αν δοθεί το «πράσινο φως» θα μπουν στο αεροπλάνο για να κατέβουν άμεσα στην Αθήνα.

Σε αυτήν την περίπτωση θα είναι σίγουρα οι Πάνος Στεφανίδης και ο Χρήστος Γρόλλιος. Ίσως δεν κατέβει καν ο Δημήτρης Ηλιάδης μέχρι να προκύψει η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής της ΠΑΕ από τον Λάμπρο Σκόρδα.

Η αλλαγή σκυτάλης αναμένεται από σήμερα κιόλας προκειμένου να δρομολογηθεί μια σειρά σημαντικών θεμάτων. Για το πρωί της Δευτέρας υπάρχει η πρόθεση να συνταχθεί από την Κοινωνία Μελών το έγγραφο που θα σταλεί στο Πρωτοδικείο για διορισμό νέας διοίκησης, ώστε όλα να είναι νομότυπα. Άλλωστε, ο Ηλιάδης το ξεκαθάρισε στις… προγραμματικές του δηλώσεις, ότι θα βαδίσει με διοίκηση Πρωτοδικείου.

Η απόφαση αντικατάστασης της διοίκησης Λάμπρου Σκόρδα, αναμένεται εντός της εβδομάδας, όμως όπως σημείωναν στελέχη της διοίκησης, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την παράταξη Ηλιάδη η οποία θα μπορεί να λειτουργεί κανονικά, τρέχοντας τα
«καυτά» θέματα της  ομάδας.

To Top