Ζητείται ηλεκτροσόκ στην κόψη του ξυραφιού, διάψευση για Λάουντρουπ

Η ευκαιρία για την ολική… επαναφορά χάθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής για τον Άρη, η ομάδα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και όλα δείχνουν ότι θα αναζητηθεί ένα ηλεκτροσόκ. Τα πάντα κρέμονται κυριολεκτικά από μια κλωστή. Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και απαιτείται από όλους ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και αποφάσεις. Το ξεκάθαρο αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας υπαγορεύει την ανάγκη να παρθούν αποφάσεις τώρα που είναι ακόμη σχετικά νωρίς πριν να είναι αργά.

Είναι αλήθεια ότι ο Σάκης Τσιώλης έπιασε εξ απήνης τους ανθρώπους του ΑΡΗ με αυτά που είπε στη συνέντευξη τύπου περί αποχώρησής του εφόσον το θελήσουν. Και αυτό γιατί η διοίκηση των κιτρίνων δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση ως τώρα και δεν ήταν προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δεν έχει δηλαδή στα… σκαριά μια εναλλακτική λύση για τον πάγκο, παρά τη φημολογία που ξέσπασε χθες περί Μίκαελ Λάουντρουπ, την οποία αρνούνται κατηγορηματικά.    

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περνάει καθόλου από τη μυαλό των ανθρώπων του ΑΡΗ να προχωρήσουν σε ένα συναινετικό διαζύγιο με τον Σάκη Τσιώλη. Απλά θέλουν να ζυγίσουν τα πράγματα πριν πάρουν μια τέτοια απόφαση και φυσικά να… χτενίσουν την αγορά για διαθέσιμες λύσεις, και να δουν αν τα οικονομικά τους το επιτρέπουν.

To Top