Ποδοσφαιρικοί ηγέτες κατώτεροι των περιστάσεων…

 

Ο Άρης αγνοεί την νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, κλώτσησε τη μεγάλη ευκαιρία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Πέτρος Πασσαλής κάνει «ταμείο», σχολιάζοντας στο blog του, τι δεν πήγε καλά το βράδυ της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης…

 

Καλό υπόλοιπο ημέρας να έχετε.

Μετά από πολλές συνεδριάσεις, αποφάσεις που ανακλήθηκαν, καταγγελίες για «κωλοτούμπες» και πολλά άλλα το συμβούλιο της super league αποφάσισε ότι Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός θα είναι οι δύο ομάδες που θα πάρουν τα χρήματα από την σύμβαση του συνεταιρισμού με τη Forthnet. Είναι πολύ δύσκολο να παρουσιαστούν οι δύο συγκεκριμένες ομάδες ανταγωνιστικές και να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε περιελάμβανε μεταξύ άλλων και το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, φυσικά.

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη γηπεδούχο ομάδα. Κεφαλιά του Γιάκομπ προς την εστία του Χαλκιά στο δεύτερο λεπτό, γκολ από κεφαλιά του Λαζαρίδη στο τρίτο λεπτό. Κάπου εκεί όμως σταμάτησε και η επιθετική δραστηριότητα της ομάδας του ΑΡΗ. Ορισμένες μεμονωμένες προσπάθειες των Ουμπίντεζ και Ακόστα δεν ήταν αρκετές για να μπορέσουν να δημιουργήσουν κινδύνους για την άμυνα του ΠΑΟΚ. Η επιθετική ανάπτυξη της ομάδας ήταν μονότονη με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα προς την επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ισοφαρίσει ουσιαστικά στην μοναδική ευκαιρία που πραγματοποίησε και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα. Διαδοχικά λάθη που ξεκινάνε από την άνεση με την οποία πασάρει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και καταλήγουν στη λανθασμένη τοποθέτηση των Σανκαρέ και Βελλίδη επέτρεψαν στον Παπάζογλου να ισοφαρίσει. Από αυτό το χρονικό σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ δεν μπόρεσαν παρά μόνο για ένα πεντάλεπτο να πιέσουν για να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε την νίκη. Δεν υπήρχε πίεση στον χώρο του κέντρου όπου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κυκλοφορούσαν με ευκολία την μπάλα και η ανάπτυξη συνέχιζε και γινόταν με μεγάλες μπαλιές. Απογοητευτική η εικόνα των Καστίγιο και Νέτο που δεν δικαιολόγησαν σε κανένα σημείο του αγώνα την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ βρίσκεται, έπειτα και από την ισοπαλία της Κυριακής, μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Ποδοσφαιριστές που προοριζόντουσαν για ηγέτες αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, ο προπονητής δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση και να μεταφέρει το άγχος του στην ομάδα και ο κόσμος δείχνει απογοητευμένος από αυτό που αντικρίζει στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα δεν είναι τυχαία η αδυναμία της ομάδας του ΑΡΗ να διαχειριστεί το προβάδισμα στο σκορ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα να είστε όλοι καλά.

 

To Top