Ζητείται… μεταμόρφωση, τετ α τετ Πρόμπιερζ με Καστίγιο

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ θα δουλέψει σε διπλό… ταμπλό επιδιώκοντας την αναγέννηση του Άρη. Σε αγωνιστικό και ψυχολογικό. Για τον λόγο αυτό έχει αποφασίσει να συζητήσει με τους παίκτες ξεχωριστά για να βρει το τι έφταιξε μέχρι σήμερα και η ομάδα δεν αποδίδει αυτά που πρέπει, αλλά και αυτά που θεωρητικά μπορεί. Ένας από τους πρώτους παίκτες που θα περάσουν από το… γραφείο του Πολωνού είναι ο Νέρι Καστίγιο…

Ο νέος προπονητής των κίτρινων γνωρίζει την ποιότητα και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες του Καστίγιο και στις διάφορες συνεντεύξεις προς τους συμπατριώτες του μνημόνευσε την παρουσία του, αναφέροντας μάλιστα την προϋπηρεσία του σε Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και Ολυμπιακό.

Όπως είναι φυσικό θέλει να πάρει (και αυτός) απαντήσεις για την άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει μέχρι σήμερα και δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Ο Άρης έκανε μια μεγάλη θυσία το καλοκαίρι υπογράφοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο (το μεγαλύτερο φετινό της ομάδας) με τον Καστίγιο, ποντάροντας στην αγωνιστική του αντεπίθεση και «χτίζοντας» ουσιαστικά την ομάδα πάνω του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε τη μεγάλη του επιθυμία και διάθεση να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, να θυμίζει τον παλιό καλό Καστίγιο και να φωνάξει παρών με πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι επιθυμίες, έμειναν, όμως, επιθυμίες και δεν έγιναν πράξη, δημιουργώντας αγωνιστική κρίση και μεγάλο προβληματισμό.

Ο Πρόμπιερζ, λοιπόν, θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον 27χρονο επιθετικό θέλοντας να πληροφορηθεί αν υπάρχουν αγωνιστικοί ή εξωαγωνιστικοί λόγοι που τον κρατάνε σε… χαμηλές πτήσεις, ενώ θα αναζητήσουν από κοινού το… αντίδοτο στην αγωνιστική του ύφεση. Στόχος κοινός να βρεθεί η λύση, ώστε ο Νέρι να πάρει το… όπλο του και η ομάδα να αποκομίσει τα μεγαλύτερα οφέλη στο γήπεδο.

Από κει και πέρα επαφές θα υπάρξουν σίγουρα και με άλλους ποδοσφαιριστές, κυρίως τους θεωρητικά… βασικούς του ρόστερ, αλλά και με τους νεαρούς. Σκοπός του Πρόμπιερζ είναι η αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας… Άλλωστε τα περιθώρια έχουν στενέψει…

To Top