Μαχλάς: «Μαφιόζος ο Σουλεάπ»

Tα πυρά του προς τον Μάριο Σουλεάπ εξαπέλυσε ο Νίκος Μαχλάς, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε στον «Sentra FM» για το θέμα που έχει ξεσπάσει με την απόφαση της FIFA για οφειλές προς τον Μάριο Σουλεάπ και την αφαίρεση έξι βαθμών από το «συγκρότημα» του Ηρακλείου, τονίζοντας πως η τακτική του Ρουμάνου, πρώην ποδοσφαιριστή, συνάδει σε μαφιόζικη στάση.

«Ο κ. Σουλεάπ έπρεπε να στείλει έγγραφο στην FIFA ενημερώνοντας πως έχει πάρει τα 68.000 ευρώ που του όφειλε η ΠΑΕ. Είχα ενημερώσει προσωπικά την ΕΠΟ και όλους τους φορείς και τους είχα τονίσει πως θα έπρεπε να έχουμε στείλει τα απαραίτητα έγγραφα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει τελειώσει το ποδόσφαιρο και οι ενέργειές του δεν τιμούν τη χώρα του. Μας εκβίασε ωμά και ζητούσε άλλες 30.000 ευρώ για να στείλει έγγραφο που θα ανέφερε πως έχει εξοφληθεί», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος των Κρητικών.

Και συνέχισε: «Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Μαφιόζικα. Έχω ενημερώσει τους ανθρώπους της ΕΠΟ και τους παρακάλεσα να προστατεύσουν την ομάδα μας, αλλά και τη χώρα μας. Αυτή την στιγμή, βρίσκεται ο ΟΦΗ σε ένα σημείο, που δεν έχουμε να κάνουμε με μία απειλή, αλλά με έναν μαφιόζο. Έχουμε αποδεικτικά από την τράπεζα, όπου αναφέρουν ακριβώς την ημερομηνία που είχαν μπει τα χρήματα.

Ο ίδιος μας ενημέρωσε πως ήθελε άλλες 30.000 ευρώ για να ενημερώσει τη FIFA πως έχει πληρωθεί και δεν το έχει στείλει ποτέ. Ζήτησαν τη βοήθεια του κ. Πιλάβιου και του κ. Παπανικολάου, ο οποίος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Όμως θεωρώ ότι δεν ασχολήθηκαν κα με αυτό το θέμα. Έχουμε αυτή τη στιγμή μια απόφαση και προσπαθούμε να στείλει η ΕΠΟ τα έγγραφα και να δει η FIFA την ημερομηνία. Έχει γίνει ένα μεγάλο λάθος. Είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά που συμβαίνουν».

Ερωτηθείς αν ανησυχεί για την συγκεκριμένη υπόθεση, απάντησε: «Εγώ προσωπικά δεν ανησυχω. Είναι αυτό που είχα πει και την πρώτη φορά. Τα παραστατικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι όπως έπρεπε. Δεν γίνεται οι ελληνικές και ξένες τράπεζες να κάνουν λάθος. Όλα υπάρχουν στις αποδείξεις και προσωπικά δεν φοβάμαι. Έχουμε προχωρήσει για ασφαλιστικά μέτρα και να μπλοκάρουμε αυτή τη διαδικασία. Περιμένουμε να δούμε».

Για το αν πλέον είναι θέμα της Ομοσπονδίας, τόνισε: «Είναι καθαρά θέμα της Ομοσπονδίας. Εδώ και εβδομάδες προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον κ. Πιλάβιο, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι σωστό, όταν είναι ένα τέτοιο ζήτημα. Έχουμε ενημερώσει όλους τους φορείς πριν ξεσπάσει όλο αυτό. Δεν είναι δυνατό για 68.000 ευρώ να τρέχουμε έτσι. Ούτε ο ποδοσφαιριστής μας έστειλε να μας πει ότι θα καταφύγει στη FIFA. Η μόνη απάντηση που έχουμε πάρει είναι: «Εντάξει τα πήρα τα χρήματα, αλλά θέλω άλλες 30.000 για να στείλω το χαρτί στην FIFA». Είναι ωμός εκβιασμός. Το γνώριζε η ΕΠΟ, ο κ. Πιλάβιος και ο κ. Παπανικολάου που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Αυτή είναι η δουλειά του κ. Πιλάβιου».

To Top