Ζητείται… νίκη! Επτά επίσημα παιχνίδια, συνολικά 16 χωρίς επιτυχία

Η στατιστική του Άρη στη φετινή προσπάθεια σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σκληρή. Οι κίτρινοι μετά από τρεις αγώνες πρωταθλήματος και εννιά φιλικά αγνοούν την νίκη…

Την ίδια ώρα η χαρά της νίκης αγνοείται από την περσινή περίοδο και συνολικά ήταν το έβδομο σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Τελευταία φορά που επικράτησαν οι κίτρινοι ήταν στις 24 Μαρτίου 2012 όταν και γύρισαν το ματς με τον Πανιώνιο και το πήραν με 4-2. Έκτοτε ακολούθησαν τρεις σερί ήττες από Παναθηναϊκό (1-0), Αστέρα Τρίπολης (στα χαρτιά) και Παναιτωλικό (5-1). Η χρονιά έκλεισε με το 1-1 απέναντι στην Κέρκυρα, ενώ φέτος ήττα 1-0 από τον Πανιώνιο και ισοπαλίες με ΟΦΗ (0-0) και ΑΕΚ (1-1).

Ακόμη και στα φιλικά του καλοκαιριού ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο από αυτά, έχοντας αγωνιστεί με Σιένα (0-1), Κόμο (0-0), Παλέρμο (0-1), Φιορεντίνα (1-2), Καϊσέρισοπορ (0-0), ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), Βέροια (1-1), Ρόμα (0-3), Μπενφία (0-1).

Με αυτά τα δεδομένα και πέρα από την όποια στατιστική και τους αριθμούς η ουσία είναι μια: ο Άρης με την Κέρκυρα έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης. Για ουσιαστικούς και πρακτικούς λόγους, έξι μήνες μετά την τελευταία επιτυχία.

To Top