Ζητείται ουσία και αποτελεσματικότητα από τους ακραίους επιθετικούς

Ο Άρης μπορεί να έχει ουκ ολίγες επιλογές στα άκρα της επίθεσης, όμως δεν έχει πάρει ακόμη όλα όσα περιμένει… Οι εξτρέμ δεν έχουν δώσει ούτε το ελάχιστο ως τώρα στον Άρη.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα θα χρειαστεί από τους ακραίους του επιθετικούς ατομικές ενέργειες με φαντασία και ποικιλία, διεισδύσεις,γκολ, ασίστ και γενικότερα πολύ ενεργή συμμετοχή, σε μια περίοδο, όπου ο Λορέν Μορόν δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι σε περίοδο φόρμας.

Ο Κάρλσον δεν έχει δώσει αυτά που “καταγράφει” το βιογραφικό του, ο Μενέντες, έχει στοιχεία, είναι καλός τακτικά, αλλά είναι ακόμη ακίνδυνος επιθετικά… Ο Σαμόρα μπορεί να παίξει στα άκρα, αλλά δείχνει να είναι πιο χρήσιμος στον άξονα, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Σουλεϊμάνοφ από την πλευρά του δείχνει πως μόλις βρει τον ρυθμό του θα βοηθήσει, αν και του αρέσει να συγκλίνει προς τον άξονα και δεν είναι ακριβώς παίκτης γραμμής. Τέλος ο Σαβέριο είναι τραυματίας και παραμένει εκτός “μάχης”.

Είναι ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο Άρης περιμένει ουσία και αποτελεσματικότητα για να μπορέσει να… αποδράσει από την αγωνιστική μετριότητα.

To Top