Ζητείται «τρίποντο» για την Κ-20

Η ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας στην Ξάνθη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα ανήκει πλέον στο παρελθόν και όλοι στο στρατόπεδο της Κ-20 κοιτάζουν το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποζητώντας φυσικά το πολυπόθητο “τρίποντο”.

Ο Άρης, που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς σε 17 ματς, υποδέχεται τους “κιτρινόμαυρους” στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” στη Σουρωτή, στις 11:00. Παράλληλα, αλλαγή είχαμε σήμερα στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς ο Παναθηναϊκός, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική, επιβλήθηκε με 2-0 του Λεβαδειακού και πέρασε μόνος πρώτος με 43 βαθμούς σε 17 αγώνες, αφήνοντας πίσω τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο ισοβαθμούσε στην κορυφή.

Για τον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς, που βρίσκονται στην 8η θέση με 28 βαθμούς, ο Νίκος Πασσιαλής δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιώρη και Νταμαρλή, οι οποίοι συγκέντρωσαν επτά και τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν για δύο και μία αγωνιστική αντίστοιχα. Αξίζει να επισημάνουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι “κίτρινοι”, αν και βρέθηκαν από αρκετά νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφεραν να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 χάρη στα τέρματα των Ρένια και Καραγιάννη.

To Top