Με… δεμένα χέρια ο Μασάδο, σε στάση αναμονής

Τις τελικές αποφάσεις των ποδοσφαιριστών περιμένει με αγωνία και ο Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος είχε εκφράσει από χθες την κατανόησή του στα αιτήματα των παικτών, αλλά από την άλλη βλέπει τις μέρες να περνούν και το ματς με τον Εργοτέλη να πλησιάζει… επικίνδυνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πει εξ αρχής στους «κίτρινους» ότι καταλαβαίνει τους λόγους της αποχής τους, αλλά δεν αναμίχθηκε στην ουσία του προβλήματος, επιλέγοντας σωστά να παραμείνει στις δικές του αρμοδιότητες.

Αυτές, όμως, έχουν να κάνουν με την προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι, η οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ενώ βαδίζουμε προς την Πέμπτη…

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, ακολούθησε η διήμερη αποχή και έτσι η αυριανή μέρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και από τον ίδιο τον 56χρονο τεχνικό, που θα περιμένει να πληροφορηθεί τις αποφάσεις των παικτών του.

Ενδεχόμενη επιστροφή στην ομαλότητα, θα του επιτρέψει να κάνει τις πρώτες αγωνιστικές δοκιμές ενόψει Κυριακής, με δεδομένο ότι οι Ακόστα, Γιαννιώτας και Πρίττας έχουν αναρρώσει από τους τραυματισμούς τους, αλλά στις δικές τους περιπτώσεις οι χαμένες προπονήσεις στοιχίζουν περισσότερο.

Αν πάλι χαθεί άλλη μια μέρα, τα περιθώρια θα στενέψουν δραματικά και η ομάδα θα πάει στο ματς με τον Εργοτέλη όντας ουσιαστικά απροετοίμαστη, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό…

To Top