Ζητούμενο η αυτοσυγκέντρωση, η σιγουριά και το… αποτέλεσμα

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται και όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η αναμέτρηση με τον Ορφέα Ελευθερούπολης η αγωνία ανεβαίνει στα ύψη.

Δεν είναι ο κυριακάτικος αντίπαλος που αγχώνει, αλλά η… επόμενη μέρα. Είναι λογικό το μυαλό όλων στον Άρη να είναι στο τι θα συμβεί στις Σέρρες εκεί όπου παίζονται οι τελευταίες ελπίδες του Άρη για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ μέσω της πρώτης θέσης.

Εδώ και καιρό ο Άρης έχει μάθει να ζει με το να περιμένει κι άλλα αποτελέσματα πέρα από τα δικά του. Κι επειδή μέχρι τώρα, άλλοτε πιο εύκολα, άλλοτε πιο δύσκολα τα έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση δεν θέλει να στραβοπατήσει στο τέλος, βάζοντας από νωρίς και από μόνος του “ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες.

Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και νίκη ζήτησε στη χθεσινή προπόνηση, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από τους παίκτες του. Επιπλέον, ζήτησε σιγουριά στις μεταβιβάσεις, καθώς γνωρίζει ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι και ο καλύτερος δυνατός, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκμηδενίσει κάθε πιθανότητα για επίθεση του αντιπάλου που να προέρχεται από λάθη των δικών του παικτών.

To Top