Πώς έζησε ο Νίκος Λάσκαρης την πρώτη του βραδιά στο Nick Galis Hall! (photos)

Ο Νίκος Λάσκαρης μπήκε με το… καλησπέρα στο κλίμα του Άρη και του “καυτού” Nick Galis Hall! Έζησε με αγωνία τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ, συμμετείχε κι αυτός με τον δικό του τρόπο στην εκπληκτική κερκίδα των κίτρινων και στο τέλος πανηγύρισε την πολύ σημαντική νίκη.

Ο υποψήφιος επενδυτής της ΚΑΕ Άρης ήταν αρκετά εκδηλωτικός. Τον συνεπήρε κι αυτόν η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν για μια ακόμη φορά οι οπαδοί των κίτρινων. Χειροκροτούσε τα καλάθια των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη, κουνούσε το κεφάλι ρυθμικά στα συνθήματα που τραγουδούσαν οι φίλοι της ομάδας, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή από την πρώτη του παρουσία στο Nick Galis Hall.

Αρκετές φορές στη διάρκεια της αναμέτρησης συνομιλούσε με τον Νίκο Γκάλη, δίπλα στον οποίο κάθισε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή.

galis_laskaris_aek_aris_playoffs_g1_1Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο συνελήφθη να τραβά βίντεο από την φανταστική κερκίδα των φίλων του Άρη. Μετά το τέλος του αγώνα, κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια των νικητών αποθεώθηκε από τον κόσμο και ανταπέδωσε με ένα χειροκρότημα.

Στο ίδιο πνεύμα και η μέλλουσα σύζυγος του, η οποία  κι αυτή από την πλευρά της εκδήλωσε γρήγορα τα συναισθήματα της με χειροκροτήματα στα καλάθια και μεγάλη ικανοποίηση στο τέλος για την επικράτηση επί της ΑΕΚ.

Και η υποδοχή του κόσμου όμως τόσο στην είσοδο του κ. Λάσκαρη στο Nick Galis Hall αλλά και κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο ήταν ιδιαίτερα θερμή και τον έκανε να νιώσει ακόμη πιο άνετα.

galis_laskaris_aek_aris_playoffs_g1_1 galis_laskaris_aek_aris_playoffs_g1_2 galis_laskaris_aek_aris_playoffs_g1_3 galis_laskaris_aek_aris_playoffs_g1_4 galis_laskaris_aek_aris_playoffs_g1_5

To Top