ΑΠΟΨΕΙΣ

Ζητούνται αντανακλαστικά μετά την “μαχαιριά”! Μετράει τα λάθη του και πρέπει να σηκώσει κεφάλι!

Ζητούνται αντανακλαστικά στον Άρη μετά την “μαχαιριά”! Μετράει τα λάθη του και πρέπει να σηκώσει κεφάλι για να ξεπεράσει τον πικρό αποκλεισμό!

Ο Άρης βίωσε μια ακόμη πικρή βραδιά, γνώρισε ένα άδικο αποκλεισμό από την Αστάνα, πληρώνοντας τα λάθη του στον πρώτο αγώνα, την αστοχία του για μια ακόμη φορά, όπως και την έλλειψη ενός παίκτη που θα κάνει το εύκολο… εύκολο και όχι δύσκολο αλλά και τις κραυγαλέες διαιτητικές τρικλοποδιές.

Μετά το τέλος του αγώνα, είναι γεγονός ότι όλοι είδαν τον κόσμο να αναγνωρίζει την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, παίρνοντας την πρόκριση, κάτι που δεν έγινε.

Οι φίλαθλοι  χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες ενώ ο Άκης Μάντζιος μάζεψε τους πάντεςστον αγωνιστικό χώρο για να τους μιλήσει και ενθαρρύνει ενόψει της συνέχειας.

Ο Άρης πρέπει να προχωρήσει. Μπορεί να είναι τετριμμένο, αλλά ο Άρης καλείται να βρει τον δρόμο για να αντιδράσει και να σηκώσει αγωνιστικά και ψυχολογικά το κεφάλι. Πρέπει να μετρήσει τα λάθη του, να τα διορθώσει και να σταματήσει την… κατάρα των σοκ που βιώνει στο τέλος των αγώνων.

Όπως είπε και ο Άκης Μάντζιος, σχετικά με αυτά που είπε στους παίκτες στο τέλος: “Να μην απογοητευτούν, να είναι περήφανοι για την προσπάθεια και να συνεχίσουν τη δουλειά.”

 

To Top