ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαμπιάνο, ένα σημαντικό κέρδος μέσα σε μια πικρή βραδιά

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν έκανε χθες το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, αγωνίστηκε επί 120 λεπτά και ήταν ένα από τα μεγάλα κέρδη, μέσα σε πικρή βραδιά.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος έμοιαζε μέσα στο παιχνίδι, σαν να έπαιζε μεγάλο διάστημα στην ομάδα και όχι ότι ήταν το πρώτο του παιχνίδι, βοήθησε σε άμυνα και επίθεση, όπως και στα στημένα, έχοντας συμμετοχή στο πρώτο γκολ, ενώ σε αρκετά σημεία του ματς, κινήθηκε πιο μπροστά, ανεβάζοντας τις γραμμές της ομάδας, με δεδομένο ότι η Αστάνα είχε… ταμπουρωθεί κάτω από την μεσαία γραμμή.

Ξεχώρισε για το ουσιαστικό παιχνίδι του, αλλά και το πάθος του και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη μονάδα, θωρακίζοντας την κιτρινόμαυρη άμυνα. Ο ίδιος μετά τον αγώνα σχολίασε για τις προωθήσει του:  “H δουλειά του στόπερ είναι να προωθούνται στα κόρνερ και προπονούμαι πάνω σε αυτό. Είχα κάποιες ευκαιρίες, μου αρέσει να προωθούμαι” ενώ έδωσε και το μήνυμα για τη συνέχεια: “Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα μας, να συγκεντρωθούμε στους στόχους που έχουμε, γιατί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα”.

Η χθεσινή εμφάνιση του Φαμπιάνο κατέγραψε φυσικά κι ένα άλλο γεγονός: πόσο μπορεί να στοίχισε η απουσία του από το παιχνίδι του πρώτου αγώνα κόντρα στην Αστάνα. Υπάρχει η αίσθηση ότι όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά… Όμως αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

To Top