Ζητούνται πράξεις! Ο Άρης επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος” με πίστη και αποφασιστικότητα

Ο Άρης επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος”, στο Περιστέρι, στο γήπεδο, όπου πέρσι ξεκίνησε η αγωνιστική του «Ανάσταση», μετά τη μεγάλης σημασίας νίκη επί του Ατρόμητου.

Απέναντι στον Ατρόμητο σήμερα (7.15 μ.μ. PRESSARIS-LIVE) τα πράγματα είναι απλά. Έχοντας δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει να κάνει σήμερα τη δική του επανεκκίνηση, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αποστολής του.

Ο Ανδρέας Τάτος, ο παίκτης που «υπέγραψε» το περσινό 0-1, παραδέχθηκε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν περίμενε ότι θα κάναμε αυτό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα και πιστεύω ότι αυτό που λείπει είναι ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο πέρα από το βαθμολογικό κέρδος θα αλλάξει και την ψυχολογία μας» και ευχήθηκε: «Η νέα αρχή να γίνει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το θέλουμε πολύ, το θέλει και ο κόσμος μας, τον οποίο πικράναμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ από την άλλη οφείλουμε να τον ευχαριστούμε για την στήριξή του».

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ετοιμάζει αλλαγές για να θωρακίσει την άμυνα του ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζει η «κολόνα» του, ο αρχηγός Ρούμπεν Πουλίδο, ενώ φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα: «Αυτοί που αγαπούν πραγματικά τον Αρη, έχουν υπομονή. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλη δυναμική, έχει μέταλλο για να ξεπεράσει κάθε κρίση». Την ίδια ώρα, ο Ουντότζι συμπληρώνει και επαυξάνει: «Είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά! Εύχομαι ο Θεός να είναι μαζί μας»!

Ο προπονητής του Άρη ετοιμάζει αλλαγές. Το σίγουρο είναι ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Άρης θα παρουσιαστεί με διαφορετική ενδεκάδα με αυτό να μην έχει να κάνει με τιμωρίες ή τραυματισμούς αλλά με την αγωνιστική συμπεριφορά.

Οι δύο σίγουρες είναι στο κέντρο της άμυνας και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ένας εκ των Ηρακλή και Καρασαλίδη θα πάρει τη θέση του τραυματία Πουλίδο και ο Οικονομόπουλος τη θέση του Έλσνερ που δεν ικανοποίησε με την ΑΕΛ Καλλονής με τον Σλοβένο να συμπεριλήφθηκε ωστόσο στην αποστολή.

Την αποστολή του Άρη υπενθυμίζεται ότι την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος και Τσουμάνης.

Χωρίς τον Μιχάλη Σηφάκη και με 19 παίκτες στην αποστολή θα υποδεχθεί τον Άρη ο Ατρόμητος.

Ο Γιώργος Παράσχος κατέληξε σε 19 παίκτες και σήμερα θα βγάλει την τελική 18αδα. Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Τσενάμο, Μπάρκας, Γιαννούλης, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Καλλέργης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Ούμπιντες, Γεωργίου, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος.

To Top