Ζητούνται ρευστό και… υπογραφές, μέχρι τη Δευτέρα η έφεση για την άδεια

Οι μέρες περνούν, η εκταμίευση των χρημάτων που θα δώσουν την ανάσα στον Άρη και θα κλείσουν τις πληγές, ώστε να ξεπεραστεί το εμπόδιο της αδειοδότησης, όπως προέκυψε από την περασμένη Τρίτη, δεν έχει γίνει και όπως είναι φυσικό η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Για μια ακόμη φορά…

Αυτήν την στιγμή ζητείται ρευστό στην ΠΑΕ Άρης για δυο σημαντικούς λόγους: από τη μια για να κλείσει οριστικά η υπόθεση των προσφυγών και από την άλλη να προχωρήσει η διαδικασία για το «πλάνο βιωσιμότητας», ώστε να κατατεθεί με ισχυρά χαρτιά η έφεση. Για να έχει με άλλα λόγια τύχη η έφεση του Άρη.

Για αυτό και τις τελευταίες ημέρες, μετά την απόφαση της έκτακτης Γ.Σ. καταβάλλονται ενέργειες για να κλείσει το θέμα της σύναψης της δανειακής σύμβασης ανάμεσα στον Φερνάντο Πλα και τον Θανάση Αθανασιάδη, ώστε τα αποδεικτικά έγγραφα να επισυναφθούν στην έφεση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εισροή των χρημάτων είναι η υπογραφή του πλαισίου ανάμεσα σε Κοινωνία Μελών, ΑΣ και ΠΑΕ, το οποίο από τη  μια θα καθορίζει τους όρους που θα διασφαλίζει τις μετοχές και τη βιωσιμότητα του συλλόγου και από την άλλα θα καλύπτει την διοίκηση μέχρι το 2015, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα, βάσει της πρότασης που έχει καταθέσει.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η έφεση στην αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης πρέπει να κατατεθεί μέχρι τη Δευτέρα και θα εκδικαστεί την Τρίτη. Για τη Δευτέρα είναι ορισμένες να εκδικαστούν οι προσφυγές των Σανκαρέ και Σηφάκη, ενώ εφόσον δεν τακτοποιηθούν οικονομικά οι Φατί και Ντίκο θα επανέλθουν με νέες προσφυγές. ;Ήδη έγιναν και νέες επαφές ανάμεσα στους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης για να κλείσει το θέμα των προσφυγών. Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο…

To Top