Κραυγή αγωνίας εργαζομένων για τον ΑΡΗΣ FM!

Το επίσημο ραδιόφωνο του Άρη έχει σιγήσει εδώ και περισσότερο από ένα μήνα και αυτό πληγώνει αφάνταστα κάθε Αρειανό φίλαθλο, που νιώθει πως του έχουν κλέψει κάτι δικό του. Όπως τόνισαν τεχνικοί του σταθμού μέσα από το facebook ο σταθμός δεν έχει παροπλιστεί. Γίνονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες των εργαζομένων, που διεκδικούν δεδουλευμένα 7,5 μηνών!

Με αφορμή την είδηση ότι κατασχέθηκαν ραδιοφωνικοί εξοπλισμοί από τον Star FM του ομίλου Τουρώνη, στον οποίο ανήκει και η συχνότητα του ΑΡΗΣ FM, εργαζόμενοι του επίσημου ραδιοφώνου του Άρη, απεγνωσμένα ζητούν να πληρωθούν και να ξεκινήσει και πάλι να εκπέμπει ο σταθμός.

”Ο Άρης FM βρίσκεται σε επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες των εργαζομένων διεκδικώντας δεδουλευμένα τουλάχιστον 7,5 μηνών! Δεν έχει παροπλιστεί. Ότι δεν αναφέρεται στα πλάνα των διοικούντων της ομάδας ή της άμεσης διοίκησης του σταθμού, δεν σημαίνει ότι οι 20 εργαζόμενοί του δεν βρίσκονται στις θέσεις τους! Απεργούμε, δεν σημαίνει ότι απέχουμε από τις θέσεις εργασίας μας! Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε την δουλειά μας και τον σταθμό μας! Η ευθύνη της ομαλής λειτουργίας του είναι πλέον στα χέρια των διοικούντων και όχι των εργαζομένων”, ανέφερε ένας τεχνικός του ραδιοφώνου.

Μια άλλη τοποθέτηση για το πολύ σημαντικό θέμα του συλλόγου, την επαναλειτουργία του ραδιοφώνου ακούστηκε από έναν άλλον τεχνικό: “Δεν είμαστε άνεργοι, είμαστε εργαζόμενοι που απεργούν γιατί δεν πληρώνονται. Η ψυχολογική και ηθική αξία που προσφέρει ο σταθμός και πιστεύω ότι εκφέρω την γνώμη όλου του λαού της ομάδας, είναι πολύ μεγαλύτερη από την χρηματική. Αν ο σταθμός μπορέσει και λειτουργήσει με ομαλότητα ξανά και τα προβλήματα της ομάδας πιθανότατα να λύνονται με ένα περισσότερο κλικ ευκολίας! Όλα είναι στο χέρι των διοικούντων και τα νούμερα των χρεών προς εμάς δεν συγκρίνονται με τα νούμερα προς τους παίκτες”.

To Top