Ζιντάν: “Δεν είμαι μακριά από το να επιστρέψω στους πάγκους”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε ότι δεν είναι μακριά από το να επιστρέψει στους πάγκους, μετά το διάλειμμα περίπου 17 μηνών από τους πάγκους. Πιθανότερος προορισμός του η εθνική Γαλλίας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει μακριά από τους πάγκους εδώ και 17 μήνες, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος τεχνικός συνδέθηκε αυτό το διάστημα με κάποιες ομάδες, ωστόσο για διάφορους λόγους δεν ήρθε σε συμφωνία με κανέναν σύλλογο και παραμένει ανενεργός.

Ωστόσο σύντομα αναμένεται να επιστρέψει σε κάποιον πάγκο, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του. Ο Ζιζού βρέθηκε στο μουσείο Γκρεβέν στο Παρίσι για την παρουσίαση ενός κέρινου ομοιώματός του και όταν ρωτήθηκε για το πότε θα επιστρέψει στους πάγκους ανέφερε: “Σύντομα, σύντομα. Δεν είμαι μακριά από το να το κάνω ξανά. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τη ζωή μου, αλλά δεν είμαι μακριά”.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει συνδεθεί με τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας. Το συμβόλαιο του Ντιντιέ Ντεσάμπ ολοκληρώνεται μετά το Μουντιάλ και ο Ζιζού είναι ο βασικός υποψήφιος για να τον διαδεχθεί, εφόσον φυσικά αποχωρήσει από τον πάγκο.

To Top