ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζιώγας: «Το γκολ μου στην τελευταία νίκη του Άρη στην Λάρισα! Έχει το καλύτερο υλικό της δεκαετίας»

Ο Μιχάλης Ζιώγας ήταν ο ποδοσφαιριστής που έβαλε το γκολ στο 0-1 του Άρη στην Λάρισα, την τελευταία νίκη εκτός έδρας των κιτρινόμαυρων κόντρα στην θεσσαλική ομάδα. Κατά μια μοναδική σύμπτωση ήταν και πάλι 2 Δεκεμβρίου, όπως αύριο, του 1990!

Ο πρώην επιθετικός μίλησε με αφορμή το γεγονός αυτό στο Yellow Radio 101,7:

Για το ΑΕΛ-Άρης 0-1 το 1990, που είναι η τελευταία νίκη των κιτρινόμαυρων στην Θεσσαλία:

Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Είχαμε κερδίσει 0-1 στο Αλκαζάρ. Ήταν μια μεγάλη και σπουδαία νίκη. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα με τον Άρη και θέλαμε πάρα πολύ εκείνο το παιχνίδι. Ήταν μια δύσκολη κεφαλιά και ήταν μια καθοριστική νίκη για τον Άρη, αλλά είχε βάλει σε περιπέτειες την Λάρισα. Είχαμε μια ποιοτική ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Μπορούσαμε τότε να κερδίσουμε κάποιον αντίπαλο. Ήμασταν με Οικονομίδη, Κολομητρούσης, Κατσιαούνη, Δημητριάδη, Μπουγιουκλή. Εύχομαι αύριο να γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και όσοι το δούνε να το ευχαριστηθούν.

Για το ΑΕΛ-Άρης:

Ο Άρης φέτος είναι πάρα πολύ δυνατός. Έχει πολύ καλό υλικό και έχει κάνει σπουδαία αποτελέσματα. Αν κέρδιζε τον Ολυμπιακό θα έκανε άλλες φιλοδοξίες. Από την άλλη πλευρά όμως και η Λάρισα έχει καλό υλικό, είναι μια μεγάλη ομάδα που αν θέλει να στοχεύσει πιο ψηλά θα πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει.

Για την απουσία του κόσμου:

Πάντα ο κόσμος είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για τον γηπεδούχο. Όταν παίζεις στην έδρα σου και δεν έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου δεν υπάρχει έδρα. Και φυσικά το παιχνίδι θυμίζει… ανάλατο φαγητό. Θα ήταν τελείως διαφορετικό και το Άρης-Ολυμπιακός αν υπήρχε κόσμος στις κερκίδες.

Για το ρόστερ του Άρη:

Ο Άρης έχει το καλύτερο υλικό της δεκαετίας. Θα πρέπει να πάει ακόμη ψηλότερα και να κερδίσει τα μεγάλα παιχνίδια. Με τον Ολυμπιακό τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αυτά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να βλέπει.

Για το αν ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα:

Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Όταν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος και βγει ο προπονητής χειμώνα θα μπορούμε να πούμε παραπάνω πράγματα. Θα πρέπει να παίξει ο Άρης με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για να κρίνουμε.

Ενώ συνέχισε:

Ο Άρης είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Δεν είναι μόνο ο προπονητής αλλά και οι συνεργάτες του. Αν στα επόμενα παιχνίδια σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις θα μπορεί να κοιτάει πιο ψηλά.

Για το σε ποια ομάδα βρίσκεται ως προπονητής:

Είμαι στην Καρδίτσα στην Γ’ Εθνική, σε ένα πρωτάθλημα που δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει και αν θα ξεκινήσει, εδώ ακόμη δεν ξέρουμε για την Super League 2.

To Top