Ζλάταν για Τονάλι: «Αν είναι εθισμένος στον τζόγο πρέπει να τον βοηθήσουμε – Είναι σαν ναρκωτικό»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για τον Σάντρο Τονάλι και την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού, τονίζοντας πως ο νεαρός Ιταλός χαφ της Νιούκαστλ χρειάζεται βοήθεια.

Τις τελευταίες ημέρες, το ιταλικό ποδόσφαιρο κλονίζεται διαρκώς με τις ραγδαίες εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού από ποδοσφαιριστές.
Από τα πρώτα ονόματα που βγήκαν στη δημοσιότητα ήταν εκείνο του Σάντρο Τονάλι, ο οποίος μαζί με τον Νικολό Τζανιόλο, αποχώρησαν από την αποστολή της εθνικής Ιταλίας μετά από σχετική έρευνα που ξεκίνησε εις βάρος τους.

Για τον πρώην άσος της Μίλαν και νυν της Νιούκαστλ κλήθηκε να μιλήσει ο θρύλος των «ροσονέρι», Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός φορ, που κρέμασε φέτος το καλοκαίρι τα παπούτσια του βάζοντας τέλος σε μια σπουδαία καριέρα, στάθηκε στο πλευρό του Τονάλι, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως εφόσον είναι εθισμένος στον τζόγο θα πρέπει άπαντες να τον βοηθήσουν.
«Γνωρίζω ελάχιστα για αυτήν την ιστορία, δεν είχα παρατηρήσει ποτέ κάτι περίεργο σε αυτόν. Αλλά δεν πρέπει να κρίνεις κάποιον που δεν τα ξέρεις όλα. Αν πραγματικά είναι άρρωστος από τον τζόγο, πρέπει να τον βοηθήσουμε γιατί είναι σαν ναρκωτικό. Έπαιξα και στο καζίνο γιατί ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματά του. Πρέπει όμως να καταλάβουμε την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Top