Ιμπραΐμοβιτς: «Ευχαριστώ για όλα, Μίνο τα καταφέραμε η βόλτα τελείωσε»

Με μία αναδρομή στον χρόνο, τις πόλεις όπου αγωνίστηκε αλλά και ξεχωριστή αναφορά στον Μίνο Ραϊόλα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είπε το δικό του ξεχωριστό «αντίο» με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα social media.
Το δικό του «αντίο» στην ενεργό δράση είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος με ένα post στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα τον πρώην μάνατζερ του, Μίνο Ραΐόλα που έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο.

Η φωτογραφία που επέλεξε ο 41χρονος Σουηδός στη σχετική ανάρτηση ήταν τα πόδια του, με τα οποία προσέφερε αμέτρητες στιγμές χαράς στον χώρο του ποδοσφαίρου για κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες.

«Ξεκίνησε με ένα όνειρο. Ένα όνειρο που άλλαξε το ”αδύνατο” σε ”είμαι δυνατός”.

Γεννήθηκα στο Μάλμε. Μεγάλωσα στο Άμστερνταμ. Έγινε σοφότερος στο Τορίνο. Έγινα λιοντάρι στη Βαρκελώνη. Ανυψώθηκα στο Μιλάνο και απέκτησα νέες προοπτικές στο Παρίσι. Κέρδισα αντοχές στο Μάντσεστερ και διασκέδασα στο Λος Άντζελες. Και τελικά βρήκα τη γαλήνη στη νέα μου πατρίδα, το Μιλάνο.

Είμαι φτιαγμένος από εσένα. Και η κληρονομιά που ελπίζω να αφήσω πίσω είναι όλοι οι νέοι Ζλάταν που έφτιαξα εγώ. Όλοι αυτοί που έχουν καρδιά λιονταριού. Όλοι αυτοί που έχουν την αναμμένη φλόγα αστα μάτια τους. Όλοι όσοι καταλαβαίνουν πραγματικά ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Ευχαριστώ για όλα. Μίνο, τα καταφέραμε! Η βόλτα τελείωσε. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι. Μου λείπεις», ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέρτησε ο «Ίμπρα».

To Top