ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζντοβτς: “Θα ξυπνήσει όλη η Θεσσαλονίκη στο τρίτο ματς!”

Ο Γιούρι Ζντοβτς είπε ότι οι παίκτες του Άρη αντέδρασαν και δήλωσε ότι θα ξυπνήσει όλη η Θεσσαλονίκη για τον τρίτο αγώνα της σειράς!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Περιμέναμε δυνατό παιχνίδι. Είχαμε κάποια προβλήματα με το ρόστερ, αλλά παλέψαμε. Ήταν πολύ θετικό. Δεν φοβήθηκα επειδή χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες πριν το ματς. Το παιχνίδι πήγε ομοίως με το πρώτο στη Θεσσαλονίκη. Εμείς τώρα ήμασταν μπροστά στο σκορ. Χαλαρώσαμε λίγο. Αντέδρασαν αυτοί, έπαιξαν καλύτερα μετά, αλλά εμείς βρήκαμε την δύναμη να τους σταματήσουμε στο τέλος και να πετύχουμε μεγάλα σουτ, που μας έδωσαν τη νίκη.

Θέλω να αφήσω εκτός αυτό το περιστατικό στο τέλος. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Πριν από αυτό το περιστατικό, κερδίσαμε το ματς. Αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε θετικά. Σίγουρα δεν ήταν πολύ έξυπνο ότι αντιδράσαμε στις προκλήσεις τους. Δείξαμε και συναισθήματα. Δεν έπρεπε να το κάνουμε όμως. Αυτό δεν είναι καλό, σίγουρα για το τρίτο ματς. Θα ξυπνήσει όλη η… Θεσσαλονίκη μπορώ να πω. Έχουμε δύο παίκτες στο νοσοκομείο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε και πάλι τη νίκη».

Για τα αίτια που χάθηκε η διαφορά των 18 πόντων, ο Ζντοβτς ξεκαθάρισε: «Είναι λίγο άδικο τώρα να αναλύσω πριν δω το βίντεο, αλλά αμυντικά κάναμε πολλά λάθη. Τους αφήσαμε να σκοράρουν πολλά τρίποντα εύκολα και ειδικά τον Ζάρα. Προσπάθησαν να επιτεθούν στην αδύναμη πλευρά της άμυνας μας. Το ματς γύρισε και γιατί χαλαρώσαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο στην άμυνα. Δεν είχαμε και λίγο τύχη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης έβαλε μεγάλα σουτ. Χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας. Αυτό είναι το μπάσκετ.

Τα κριτήρια των διαιτητών μπορούσαν να αλλάξουν μετά την αποβολή του Μακ Νιλ. Είπα στο ημίχρονο στους παίκτες μας, να είμαστε έξυπνοι. Να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να σφυρίξουν εναντίον μας σε κάποιες φάσεις. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα με το ρόστερ και ειδικά στα γκαρντ, με τον Καλαμπόκη και τον Κατσίβελη. Επίσης είχαμε πολλά προβλήματα με φάουλ. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν πολύ και κουράστηκαν. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στη νίκη πάντως. Το σημαντικό στο τέλος είναι ότι οι οπαδοί μας, μας βοήθησαν παρόλο που δεν πηγαίναμε καλά».

To Top